Termékek Menü

Zselés vibrátorok, rugalmas vibrátorok, csiklóizgató mini vibrátorok

Nem kérdéses, hogy a rugalmas zselés vibrátorok a legnépszerűbbek között szerepelnek, s ez nem véletlen. A kialakításunknak és anyaghasználatuknak köszönhetően, kifejezetten lágy és kényeztető érzést keltenek és sokszor megszólalási hasonlítanak a valódi péniszre! Próbáld ki a zselés vibrátorokat, és vásárolj, akár ingyenes szállítással!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.790 Ft

Érzéki zselés vibrátor a kéjes örömökért

Ahogyan a szilikonnal bevont vibrátorok, úgy TPR-ből, tehát zselés anyagból készült rezgőmotoros készülékek is nagy népszerűségnek örvendnek, nem is véletlenül! Tény ugyanis, hogy ezek az anyagok igazán hatékonyan mímelik az emberi bőr sajátosságait, sőt, talán ezek hasonlítanak a leginkább a valós péniszek állagához. Éppen ezért úgy a szilikonos, mint a zselés vibrátor mindig felkapott terméknek számít, ráadásul mindkét típussal kapcsolatban folyamatosan özönlenek a pozitív visszajelzések is. Különösen érvényes ez a TPR anyag felhasználásával készült vibrátorok esetében, hiszen a puha és selymes felületnek köszönhetően, valóban ezek képesek a legérzékibb eredményekre. Tehát, ha Te is egy igazán páratlan eszközt szeretnél beszerezni, akkor mindenekelőtt ezeket a típusokat ajánljuk a figyelmedbe. Nézz körül bátran a készletünkben elérhető zselés vibrátor típusok közt, rendeld meg álmaid játékszerét gyorsan és egyszerűen! Fontos tudnod persze azt is, hogy ezeknél a készülékeknél nem csak a rendkívüli anyag-érzet, hanem a mindenkori teljesítmény is felsőkategóriás mérce szerint van kialakítva, így ha a zselés vibrátor megvásárlása mellett döntesz, akkor a szuper és változatos élményekre is bizton számíthatsz.

Tökéletesen érvényes ez például a Pillangó Csókja névre hallgató csiklózgató minivibrátorunk esetében is, hiszen ez az aprócska készülék bizony nagy dolgokra képes. Ugyanis igazi kedvenced lehet a csiklókarral ellátott Happy Rabbit forgótárcsás zselés vibrátor is, amely többfunkciós kiszerelésének köszönhetően a test belső és  külső stimulálására is rendkívül alkalmas lehet. De ha éppen a komolyabb eszközöket szeretnéd kipróbálni, akkor is van néhány szuper és extrémebb lehetősége! Dönts a Two Finger zselés vibrátor mellett, amely a különleges csiklókaros, illetve a párhuzamosan működő ujjazó funkciója miatt felejthetetlen élményeket garantál, vagy válaszd bátran a Vibe rotáló forgógyöngyös vibrátort, amely nyuszis csikló és anál izgatóval is fel van szerelve! Légy te is részese a rendkívüli tapasztalatoknak, és ajánld másoknak is ezen páratlan készülékeket!