Termékek Menü

Vibrációs tojások, multifunkcionális vibrátorok

Vibrációs tojás nyújtotta örömökre lennél kíváncsi? Ezt most könnyedén megteheted. Válassz vibrotojás kínálatunkból és a kiszemelt terméket vásárold meg kedvező áron! A küldeményt jelöletlen csomagolásban, 100% diszkrécióval adjuk fel és ha 12.000 Ft felett rendelsz, a kinézett tojás vibrátor ingyenes szállítással lesz a Tiéd!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
10.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
2.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
5.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
4.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
10.790 Ft 7.490 Ft

Korszerű vibrációs tojás, nem csak haladóknak!

Mint napjainkban már mindenhol, úgy a szexuális segédeszközök területén is egyre nagyobb hangsúlyt kap a korszerű technológia, így manapság már számtalan új és modern készülékkel találkozhatunk a szakirányú sexshopok árukészletében. Így van ez egész konkrétan a vibrációs tojás kínálatban is, ahol már nem csak a mindenkori dizájn és formavilág számít fontos szempontnak, hanem a  könnyed felhasználás és a kényelmes működtetés is. Ennek fényében a webáruházunk online polcain több olyan különleges kiegészítőt is megtalálhatsz, amelyet a korszerű technika égésze alatt terveztek, s így a teljesítmény tagadhatatlan minőségén túl, a komfortos kezelést is bizton kínálni tudja. Tény ugyanis, hogy itt több olyan vibrációs tojás is kapható, amely már nem a régi idejétmúlt elemes és akkus technikával működik, hanem esetenként USB csatlakozással, sőt, akár wireless-es kapcsolattal is irányítható.

Persze ez utóbbi megoldás mindenekelőtt arra ad lehetőséget, hogy a huncut kis készüléket akár nyilvános helyen, távolról vezérelve is használd tudd – mondanunk sem kell, ez már a korszerű sexeszköz kínálat netovábbja. Persze egy igazán jó vibrációs tojás nem csak ilyen szempontból számít különlegesnek. Ha jobban szemügyre veszed az ide vonatkozó kategóriánkat, akkor láthatod, hogy ezeket az apró, de annál hatékonyabb eszközöket is sikerült már magasabb szintekre emelni. Jó példa erre a Pretty Love által kiadott pillangós vibrációs tojás, amely – ahogyan a neve is árulkodik róla – két aprócska és intenzív szárnnyal van felszerelve. Talán hangsúlyozni sem kell, de ezek a bőrbarát szilikonból készült szárnyacskák tagadhatatlanul felcsigázhatják bárki fantáziáját, képzeld csak el, milyen csodás élmény lehet ezt élőben tapasztalni! Nem utolsó sorban, mi az Élvezz.hu webshopban kétségtelenül arra is odafigyelünk, hogy az általunk kínált termékek ne csak alkalmasságukban, hanem praktikusságukban is felhasználóbarát játékszerek legyenek. Éppen ezért, nálunk az a különleges RO-VAL ékszer vibrációs tojás is elérhető, amely utánozva egy átlagos nyakék formáját, bármikor és bármilyen helyzetben viselhető és alkalmazható.