Termékek Menü

Gyöngyös vibrátor, klitoriszkaros vibrátor, nyuszi vibrátorok

Felejthetetlen erotikus élményt szeretnél? Próbáld ki, hogy mire képes egy gyöngyös, vagy klitoriszkaros vibrátor! Garantáltan egyedi élményben lesz részed, ugyanis a gyöngyös és klitoriszkaros vibrátorok kialakítása olyan élményt tesz lehetővé, amit a hagyományos vibrátorokkal nem érhetsz el! Válassz kínálatunkból és rendelj akár ingyenes szállítással!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
14.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
14.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
13.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
13.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
18.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
16.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
10.990 Ft

Nyuszi vibrátor: nem mese, nem ámítás!

Ha most szembesülsz először azzal, hogy bizony nyuszi vibrátor létezik, akkor könnyedén hiheted azt, hogy valamilyen felnőtteknek szőtt, gyermeki mesébe csöppentél bele, ahol a főszereplő nem tapsi hapsi, hanem egy némileg átalakult fajtársa. Félre az illúziókkal, ismerd meg a kéjmámorban úszó valóságot. Azt nagyjából sejted, hogy egy hagyományos vibrátor mire képes. Csúcsra járathatod magad, ez természetes, de azért a szituáció élvezeti értékét bőven fokozhatod. Hogy hogyan? A klitorisz karos megoldás óriási találmány, és egészen új dimenzióját ismerteti meg veled az élvezetnek, és az élvezésnek. Duplán ingerelheted magad, duplán serkentheted testedet arra, hogy a csúcsot minél hamarabb, és minél teljesebb végeredménnyel elérje. Tehát a sima variációk sem rosszak, sőt nyilván velük is óriási örömöt szerezhetsz magadnak, de van rajtuk túl is világ. A verziók tárháza a végtelenbe nyílik. Csak kicsit kell tágabbra nyitnod elképzeléseid ajtaját, és megláthatod a feléd kacsintgató lehetőségek tárházát.

Hogyan vásárolj nyuszi vibrátort?

Nyilván a méret itt is lényeges. Ahhoz, hogy maximalizáld az élvezetet nélkülözhetetlen az optimális paraméterezés. Sem a túl nagy, sem a túlzottan apró kellék nem repíthet a maradéktalan élvezet szigetére. Érdemes testedre szabnod választásodat annak érdekében, hogy elégedettséged határokat ne ismerjen. Ha készen állsz a változtatásra, akkor olyan élményekkel gazdagíthatod életedet, melyekről lehet, hogy eddig még csak nem is álmodtál. Mindennek tetejében úgy válthatod valóra a mesés képeket, hogy nem kell feláldoznod pénztárcád teljes tartalmát, így minden akadály elhárulhat előled!