Termékek Menü

Anál kényeztetők vibrációval, vibrációs anál plugok

Kipróbálnád az anális kényeztetés egy új szintjét? Válassz az anál kényeztetők közül és éld át a szexuális gyönyör magasabb fokát, vibrációval, vagy nélküle! A megrendelt anális vibrátort akár ingyenes szállítással kivisszük Neked, méghozzá teljes körű diszkrécióval, jelöletlen csomagolásban!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
24.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
24.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
22.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
5.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
13.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.590 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
4.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
6.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
4.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
5.990 Ft

Intenzív élmények az anál vibrátor révén

Mióta világ a világ, azóta szeretjük a mélyreható és intenzív kényeztetést, s ez leginkább a szexuális vágyfokozás, illetve a mindenkori örömszerzés kapcsán mutatkozik meg. Ezt igazolandó, napjainkra már olyan változatossá és sokszínűvé vált a szexuális segédeszközök palettája, amilyet talán elképzelni sem mertünk. Így van ez konkrétan az anális izgatóeszközök, tehát a plug, a gyöngysor, a kúp és az anál vibrátor esetében is, hiszen ezen készülékek manapság már rengeteg forma, méret és funkció szerint is megvásárolhatóak. Bizonyíték erre többek közt a nálunk elérhető gazdag termékkínálat is, ahol rengeteg ilyen típusú játékszer közül válogathatsz, illetve ahol akár a szolidabb, de akár az extrémebb igényekhez is megtalálhatod a tökéletes eszközt. Példának okáért, a viszonylag kezdő felhasználóknak rendkívül alkalmas lehet a Little Cocky névre hallgató szilikon anál vibrátor, amely kis mérete miatt még a tapasztalatlanabbaknak is könnyedén örömet szerezhetnek.

Persze ezekhez hasonló páratlan élményeket nyújthat például a Nexus G-Rider anál- és prosztata vibrátor is, amely egyedi nonfiguratív formájának köszönhetően, egyaránt alkalmas a férfi és a női alkalmazásra. Ugyanez a helyzet a Pumpálható latex anál vibrátor esetében is, hiszen az akár 6-7 centiméter átmérőig tágítható fejrésznek köszönhetően, ezt a különleges készüléket mind az uraknak, mind pedig a hölgyeknek ajánlani tudjuk. Ha azonban Te is a komolyabb impulzusok híve vagy, akkor a Booty Call Double golyósoros vibráló análplug-ot érdemes kipróbálnod, amely akár a páros aktus során is rendkívül hatékonyan alkalmazható. De ugyancsak az összetettebb élvezeteket szolgálja a készletünkben elérhető Rocky anál készlet is, amely a hozzá tartozó anál vibrátor, anál plug és intim zuhany révén, garantáltan feledhetetlenné varázsolja az önálló örömszerzést, illetve a közös huncutkodást is. Ráadásul, mivel ez utóbbi szettben változatos méretű eszközöket találsz, így az egyre felfokozottabb élményszerű tapasztalás és a hatékony csúcsra jutás is biztosított.