Termékek Menü

klitorisz vibrátor, vibrátorok

Milyen egy minőségi vibrátor? Első sorban tartós, időtálló anyagból készült és nem utolsó sorban óriási örömet okoz! Neked melyik lenne a megfelelő választás? Válassz legnépszerűbb vibrátoraink közül és vásárolj kedvezményes áron webshopunkból! Rendelésedet akár 1 munkanap alatt kiszállítjuk, természetesen teljes diszkréció mellett!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:

Vibracios tojas: kis méret, hatalmas teljesítmény!

Bár a szexuális segédeszközökkel kapcsolatban rendszerint mindenki picit diszkrétebben és visszafogottabban nyilatkozik, tagadhatatlan tény, hogy titkon bárki szívesen elfogadna egy-egy ilyen pikáns kis játékszert. Tehát, nem véletlen, hogy napjaink korszerű szexipara egyre több olyan, már-már "láthatatlan" kiegészítőt gyárt az orgazmusra vágyóknak, amilyen például a vibracios tojas is, hiszen egy ilyen páratlan készülék esetében nem csak a mindenkori diszkréció, hanem a titkos élvezetek pikantériája is adott. Tény ugyanis, hogy egy ilyen parányi és intim készülékkel tulajdonképpen bárhol és bármikor kényeztethetjük magunkat, nem beszélve arról, hogy a kimondottan nőknek kifejlesztett vibracios tojas esetében nem csak a már említett láthatatlanság és a könnyedén történő alkalmazás számít pozitív tulajdonságnak, hanem a méretéhez képest igencsak intenzív teljesítmény is.

Ezt igazolandó, bátran kijelenthetjük, hogy az ilyen típusú szexuális segédeszközök gyakran erősebb vibrációs motort tartalmaznak, mint például a péniszt mintázó, nagyobb méretű társaik. De ugyancsak a vibracios tojas sajátosságai közé sorolhatjuk a korszerű technológiával történő vezérlést is, hiszen egy ilyen, esetenként vezeték nélkül is csatlakoztatható játékszerrel valóban kényelmes a felhasználás. Sőt, a komfortérzetet támasztja alá az a tény is, miszerint a vibracios tojas egy-egy típusánál nem csak bőrbarát szilikon bevonatról beszélhetünk, hanem a készülék vízhatlanságáról is, így Ön akár még a fürdőszobai relaxáció közben is biztonságosan használhatja ezt a különleges készüléket.