Termékek Menü

Változatos vízhatlan, bordázott és nyuszi vibrátor kínálattal várjuk!

Rendkívül fontos, hogy egy-egy vibrátor kiválasztásakor, illetve megvásárlásakor részletesen is tájékozódjunk ezen erotikus segédeszköz széles spektrumairól, hiszen tagadhatatlan, hogy ezek manapság már számtalan verzióban is elérhetőek. 

Léteznek például a hímvesszőt klasszikus módon imitáló, realisztikus típusok, vannak méret és teljesítmény szerint kategorizálható készülékek, sőt, ma már olyan különleges és többfunkciós szexkellékeket is megvásárolhatunk, amilyen például a többágú, a klitoriszkaros, illetve a nyuszi vibrátor is – csak, hogy néhányat említsünk.

Miközben pedig a változatos típusok mind más-más élményt garantálnak, addig az is fontos szempont, hogy melyik eszköz, milyen kényelmi funkcióknak, illetve igényszint szerinti feltételeknek tesz eleget. Így, ha például Önnél a komfort élvez prioritást, akkor legelsőként a méltán elismert Svakom, Vive és Lelo termékcsaládba tartozó prémium vibrátorok közt érdemes keresgélnie, ha viszont a multi-funkcionalitás nyújtotta komplex örömöket kedveli, akkor a bordázott felületű, a lökő- és forgófejes, a csiklókaros, illetve a nyuszi vibrátor is tökéletes választás lehet.

Sőt, utóbbi eszköz esetében számtalan további lehetőség közül is válogathat, hiszen a nyuszi füles karral felszerelt maszturbátoroknál többféle további típusról is beszélhetünk. Ha például a többszintű kényeztetést tartja fontos tényezőnek, akkor az Animal Crackers' nyuszis csiklóvibrátort, az anál és csikló izgatóval is felszerelt, rotáló forgógyöngyös vibrátort illetve, a Totoro névre keresztelt nyuszi vibrátor akkus változatát is érdemes kipróbálnia.

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor nyuszi vibrátor