Termékek Menü

Választható ajándékok!

Az Élvezz.hu online szexshop választható ajándékai:

 

Minden az Élvezz.hu online szexáruház ba érkező rendeléshez mellékelünk ajándékként egy 5 ml-es síkosító mintát, hogy a rendelt szexuális segédeszköz t azonnal ki is tudd próbálni, még ha nem is rendeltél mellé síkosítót.

Általában vízbázisút szoktunk küldeni, melyet biztonságosan használhatsz bármilyen anyagú szexeszköz höz - még szilikon vibrátor hoz is, de hogy natúr, ízesített, izgató-, hűsítő- vagy épp melegítő hatású lesz a csomagban, az legyen meglepetés. :)

Ezenfelül minden 7.500 Ft feletti vásárláshoz választhatsz óvszer ajándékot, melyek aktuális listáját az alábbiakban láthatod. Ha közel jársz az ajándék választás értékhatárához, érdemes ezzel számolni, mert az óvszer ek nem csak szex közben nyújtanak védelmet, hanem a nagy becsben tartott vibrátor , vagy más szexuális segédeszköz higiénikus tárolására is alkalmasak.

Az ingyenes ajándékot kiválasztani a Kosárnál tudod, az alábbi kinézetű "Válassz ajándékot" legördülő menüből. Fontos hogy itt bejelöld, máskülönben nem tudjuk küldeni, csak a síkosító mintát. Ha rosszat választottál egyszerűen csak kattints az "X" vagyis törlés gombra és máris újra elérhető az ajándék választó menü.

*(Az ajándék választáshoz - a szállítási költséget nem számolva - bruttó 7.500 Ft felett kell lennie a Kosár értéknek.)


Az ajándékok aktuális listája:

 

Fekete latex óvszer - 3 db

 

Vad álmok bordás óvszer - 3 db

 

Thin vékonyfalú óvszer - 3 db

 

 

 

A választható ajándékok változtatásának jogát fent tartjuk!