Termékek Menü

Üveg dildó, az extravagáns játékszer

Termékkínálatunkban sokféle szexuális játékszer között válogathatsz, melyek rendszerint különböző módokon koronázzák meg a beteljesülés pillanatait. Az egyik kedvelt kiegészítő az üveg dildó, amely könnyedén képes rá, hogy az egekbe repítsen. 

Az üveg dildók rendkívül különleges termékek, ugyanis nem csak az érzéki tapintásuk révén, hanem az egyedi formatervezésük miatt is hatékony segítséget nyújtanak a szexben. Legyen szó akár egyéni önkielégítésről vagy páros huncutkodásról, az üveg dildó bármilyen szituációban hasznos „társ” lehet. Ezeknél a típusoknál a hangsúly jellemzően a formai kialakításon van, hogy a kellő módon és a kellő pontokon legyenek képesek növelni az izgalmi állapotot. A kinézetük lehet akár egészen extravagáns is, de ez ne rémisszen el, hiszen csak a professzionális kivitelezésnek az eredményét látod. Bátran választhatsz gyöngyözöttet, bordázottat vagy akár hullámosat is, biztos lehetsz benne, hogy nem nyúlsz mellé.

Számunkra rendkívül fontos a bizalom, ezért ha nálunk vásárolsz, akkor 100%-os diszkrécióra számíthatsz. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kellemetlen szituációkat szülhet, ha fény derül az intim dolgainkra. Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen még a futár sem lesz tudatában, hogy mit rejt a csomag, amit visz neked. A rendelésedhez ajándékot is adunk és a regisztrációt követően hűségpontokat is jóváírunk a számodra, hogy következő alkalommal még kedvezményesebben tudj hozzájutni a termékeinkhez. Ne habozz, válassz az egyedi tervezésű üveg dildóink közül! Hidd el, nem fogod megbánni!

Tartalomhoz tartozó címkék: üveg dildo dildó