Termékek Menü

Szexgépek, táncrudak, szexhinták

Szexgépeket, vagy szexhintákat keresel? Böngéssz kínálatunkban, ahol a legextrémebb szexgépeket is megtalálhatod! Válassz minőségi szexhintákat, táncrudakat és szexgépeket kedvező áron, teljes körű diszkrécióval!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
29.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
49.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
99.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
14.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
39.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
43.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
18.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
14.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
18.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.990 Ft

Szexhinta - érzéki ringatózás közben érd el a csúcsot

Nem mindenki szín izom, de ez még nem jelenti azt, hogy nem próbálhat ki extrém szexpózokat, hiszen a szexhinta modelleket direkt arra találták ki, hogy aktus közben ne arra kelljen figyelni, hogy ki tart kit, hanem arra, hogy mindkettőtöknek egyaránt fergeteg élmény legyen az együttlét. Így egy szexhinta segítségével olyan pózokat is fel tudtok majd venni, amikről eddig nem is gondoltátok volna. Az ágy kényelmes ugyan, viszont rengeteg pózra egyszerűen alkalmatlan, vagy azért mert nem lehet rá felállni mert túl nagy a rugózata, vagy mert nem lehet a plafontól megfelelően brillírozni a lepedőgyakorlatokkal. Így a szexhinta tökéletes megoldás, hiszen a strapabíró hevederek segítségével könnyedén fel tudtok venni bármilyen szexi pózt, melynek csak a fantáziátok szabhat határt. 

A szexhinta azért is nagyon jó, mert nemcsak eszméletlen élvezetet és egy kis huncutságot tud vinni a hétköznapi szexuális életetekbe, hanem mert erősíteni is fog, hiszen azért valamennyire kell benne kapaszkodni is, viszont úgy vannak kialakítva a hevederek, hogy ne csússzanak, és könnyen meg lehessen bennük támaszkodni. Így a legtöbb szexhinta modell kétszemélyes, elbír akár 150 kg-ot is, illetve a kézre, lábra vagy testre való pántok mind állíthatóak, így könnyedén egyénre lehet őket szabni. Rendelj szexhintát, hogy megvalósítsd legvadabb akrobatikus álmaidat, melyeket partnereddel együtt egy egyszerűen felszerelhető játékszer segítségével könnyedén el tudtok érni. Élvezz.hu intim webáruházunkban sokféle szexhinta modellel találkozhatsz, melyek közt szerepelnek plafonra vagy ajtóra szerelhető típusok, illetve természetesen többféle szín közül is választhatsz, hiszen ez sem mindegy. Emiatt kínálatunkat is folyamatosan bővítjük, mert egyre nagyobb a kereslet a lakossági ügyfelek körében az ilyen típusú szexi kiegészítőkre, így ne késlekedj, rendelj Te is szexhintát, s éljétek át partnereddel az új kiegészítő adta fantasztikus élvezetek tömkelegét, melyekkel a csúcsra fogtok jutni e kellemesen ringató vérforralóan szexi játékszer segítségével.