Termékek Menü

Férfi sexbabák, gumibabák

Férfi szexbabák nőknek? Nálunk ilyet is találsz! Válassz kínálatunkból férfi szexbabát és lepd meg vele barátnődet, akár leánybúcsúról, akár csak egy szimpla meglepetésről van szó! Ne feledd, hogy tőlünk 100% Diszkréció mellett rendelhetsz!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
16.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
14.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
9.790 Ft

Szexbaba - vidám móka leánybúcsún, társ a magányban

Nincs olyan zenei fesztivál, melyen a tömeg ne úsztatna a feje fölött valahol egy szexbabát, hiszen nincs is annál jobb móka, amikor valaki előszed egy gumibabát egy ilyen nagyobb volumenű összejövetelen. Így nem csoda, ha egyre többen szereznek be szexbabát a leánybúcsúkra is, mert végigjárni az éjszakai szórakozóhelyeket egy ilyen felfújható játékszerrel bizony nagy vidámságot tud okozni. Emiatt ne csodálkozz, ha az utcán ismeretlenek megkérnek majd, hadd fotózzák le a csodababát, hiszen a szürke hétköznapokban nem igazán látnak az emberek ilyesmit, a többség pedig nem is rendelkezik szexbabával. Így nem kis örömben lesz része nemcsak a közvetlen környezetednek, hanem mindenkinek, aki meglátja a hónod alatt a fantasztikus szexbabát. 

Pedig ezeket már online is be lehet szerezni, így Élvezz.hu webáruházunkban is sokféle szexbaba modellel találkozhatsz, emiatt kaphatóak már nálunk egyszerű felfújható szexbaba modellek, melyeknél a pénisz rész lehet lecsatolható, emiatt külön használható, mint vibrátor. Illetve vannak olyan típusok is, melyeknek a dildója nem vibrátorként működik, hanem simán a baba része. Mindegy, hogy csak egy jót akartok nevetni a csajokkal, fesztiválon akarsz újabb barátokat találni, akik ugyanolyan jól mulatnak egy szexbabával, mint Te, de persze az is lehet, hogy a magányos estéidet szeretnéd feldobni a felfújható gumimacsóval; nálunk biztosan megtalálod amire szükséged van. A csomag miatt pedig ne aggódj, jelöletlen csomagolásban szállíttatjuk ki termékeinket, így mielőtt idegeskedni kezdenél, inkább nyugodj meg, hiszen senki sem fog róla tudni, csak Te és a mi titkunk marad, hiszen személyes és rendelési adataidat a jogszabályoknak megfelelően kezeljük, így nálunk biztonságban vásárolhatod meg még a legvadítóbb szexbaba modelleket is. Ne késlekedj, hiszen folyamatos akciókkal és hűségprogramokkal várunk, hogy még kedvezményesebben tudj hozzájutni a kiszemelt szexbaba modellhez. Továbbá ha 12.000 forint felett vásárolsz, még a szállítást is mi álljuk!