Termékek Menü

Műpuncik vibrációval, műpina

Olyan műpuncit keresel, ami valami pluszt ad? Próbáld ki a vibrációs műpuncikat, amelyek nem csaupán a hagyományos élményben részesítenek majd. A vibrációs műpuncik kialakításának köszönhetően teljesen élethű élményben lesz részed, amit a vibrációval csak fokozhatsz. Válassz kínálatunkból és vásárold meg a kiszemelt műpuncit, akár ingyenes szállítással!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
21.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
16.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
34.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
7.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
19.990 Ft

Műpina - valódi élvezet az igazi nélkül is

Rengeteg féle műpina található Élvezz.hu webáruházunkban, így számos márkának különféle kialakítású műpuncijaival is találkozhatsz már. Megrendelhetsz már többek között Easy Rider, Fun Factory, Night Rider vagy akár Magic Flesh műpina modelleket, melyek között vannak teljesen élethű kialakításúak, illetve letisztult, modern formavilággal ellátott, innovatív technológiájú játékszerek is. A műpina igen jól jöhet akkor, ha épp nincs melletted egy igazi nő és nem a zsebhokizást akarod választani, mert valljuk be, annál sokkal jobb eszközöket is lehet már kapni. Így ha a magányos estéket nem a kezed társaságában szeretnéd eltölteni, rendelj inkább szexi műpinát, amivel sokkal erőteljesebb orgazmusod lesz. 

Találhatóak olyan műpina típusok is már intim webshopunkban, melyek különféle vibrációs fokozatokkal vannak ellátva, hogy a gyönyör még érzékibb legyen, de persze az erotikus látványt nyújtó kialakítás is segít eljuttatni a csúcsra. Ne szerénykedj, minden férfinak vannak szükségletei, és ha csak egészségileg nézzük a helyzetet, sokkal jobb kiadni, mint bent tartani az ösztöneidet. Emiatt rendelj bátran Élvezz.hu szexhospunkból műpina modelleket, melyekkel az egyedül töltött érzéki percek óráknak fognak tűnni. Használd ki akcióinkat, hogy még kedvezményesebb áron tudj hozzáférni a különféle szexi műpina típusokhoz, s ha 12.000 forint felett rendelsz, még a postaköltséget is mi álljuk, továbbá amikor kibontod a jelöletlen csomagodat, még extra meglepetést is küldünk a rendelésed mellé.