Termékek Menü

Szilikonos síkosítók, hüvely sikosítók

Ha nem vagy érzékeny bőrű és akár megtöbbszöröznéd az orgazmusaid számát, akkor a szilikon síkosítók jelenthetik számodra a legjobb megoldást! A hatékonyságot tekintve a szilikonbázisú síkosítók az élvonalban vannak, így ha hosszú távon is jó megoldást keresel, ezzel a lehetőséggel biztosíthatod a folyamatos sikamlós érzést!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
2.290 Ft

Hüvely sikosító - a nedvesebb bizsergető élvezetekért

Nem is gondolnánk, de rengeteg nő szenved hüvelyszárazsággal, melynek természetesen rengeteg oka lehet, melyet okozhat egyszerűen a stressz, de vannak olyanok is, akik nőgyógyászati problémák miatt maradnak szárazok még izgalmi állapotban is. Így számukra, tökéletes megoldást nyújtanak a magas minőségű, alapos tesztelés-sorozatokon átment márkás hüvely sikosítók. Kevesen tudják, de a legtöbb hüvely sikosító nemcsak a lágy csúszást biztosítja, de rendszeres használat mellett a hidratáló összetevőknek köszönhetően puhává is varázsolja az érzékeny intim terület bőrfelszínét. Természetesen a praktikus emberekre is gondolnak már a gyártók, így léteznek már Élvezz.hu intim webshopunkban olyan hüvely sikosító termékek is, melyek egyben biztosítják a megfelelő csúszást, bőrápoló hatással rendelkeznek, illetve használhatóak masszázskrémként is. 

Fontos kiemelni azt is, hogy a koncentráltan jelen lévő alapanyagok miatt a legtöbb hüvely sikosítóból elég pár csepp, így igen gazdaságos megoldást jelentenek e minőségi szexuális kiegészítők a szárazon maradt hölgyeknek. Sőt, az összetevőket pedig úgy válogatják ki, hogy nem hagynak foltot, illetve nem lesz ragacsos érzés sem használat közben. Rendelj Te is bátran hüvely sikosítókat Élvezz.hu webáruházunkból, hogy többet ne kelljen kényelmetlen párbeszédekbe bonyolódnod az utcai szexshopokban az eladókkal. Mi arra is figyelünk, hogy rendelésed jelöletlen csomagolásban érkezzen meg, így nem fogja még a futár sem tudni, hogy milyen hancúr kellékeket vásároltál.