Termékek Menü

Ízesített késleltető síkosító, izgató hatású síkosítók

Ízesített síkosítót keresel? Vagy akár egy izgató hatású síkosítót is kipróbálnál? Válassz termékeink közül és próbáld ki az örömszerzés egy új módját! Halmozd az orális élvezeteket különféle ízű, nyugtató, melegítő, vagy épp hűsítő síkosítókkal! Válogass kínálatunkban és találd meg a számodra leginkább megfelelő megoldást!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
2.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
3.990 Ft

Késleltető síkosító - a hosszantartó élvezetért

Ahogy halad előre a technológia, úgy fejlődnek a különféle szexuális kiegészítők összetevői is, így már lehet kapni olyan késleltető síkosító termékeket, melyek hatására az együttlét időtartamát jelentősen meg lehet növelni. Így több hatás érvényesül egyszerre, hiszen mindkét félnek tovább tartó gyönyörökben lesz része, kellemes, sikamlós felület segíti az aktust, illetve a férfi pénisze pedig kevésbé lesz olyan érzékeny merev állapotban, így az ejakuláció ideje is későbbre tolódik. A legtöbb késleltető síkosító általában egy olyan vízbázisú gél, amely a férfi nemi szervet kissé elérzésteleníti, így nem tud olyan hamar megtörténni a magömlés, emiatt az erekciókor előforduló érzékenység is igencsak lecsökken.

Továbbá a legtöbb késleltető síkosító kompatibilis óvszerrel is, illetve nem roncsolja el annak anyagát, s mivel könnyen lemosható, így nem hagy foltot sem a lepedőn, sem a ruhákon. Fontos azt is megjegyezni, hogy a legtöbb esetben alapos tesztelésen mennek keresztül ezek a típusú folyadékok, így rengeteg hipoallergén típus is létezik már. Akinek gondot okoz a korai magömlés, feltétlenül javasoljuk, hogy próbáljon ki valamilyen késleltető síkosítót, hiszen minél hosszabb ideig tart egy szexuális aktus, annál jobban mélyül el a partnerek közti intimitás, mely szerves része egy szenvedélyes kapcsolatnak. Vásárolj Te is késleltető síkosítót, hogy akár már másnap élvezni tudd pároddal a hosszantartó, vérforralóan erotikus éjszakai szeretkezéseket.