Termékek Menü

Szado-mazo kellékek nem csak azoknak, akik szeretik a fájdalmat

Ha még nem hallottál a BDSM kellékekről, akkor ne csüggedj, hiszen nem vagy egyedül. A mozaikszó értelmezése több kifejezés együttes jelentéséből tevődik össze. A leginkább a „szado-mazo” típusú szexuális együttlétek fejezik ki, hogy miről is van szó.

Ennek hallatás persze sokan megrettenhet, hiszen azt gondolják, hogy ez egy fájdalmas dolog, amit jobb minél messzebbre elkerülni. Ez azonban hatalmas tévedés! A szexben mindent szabad, ami a partnerek számára izgató vagy kielégítő. Bizonyos esetekben a dominancia vagy épp a másiknak való alávetettség az, amire igény van. A bilincsek, korbácsok is BDSM kellékeknek számítanak, de ugyanúgy ide tartoznak a szájpeckek, a pórázok és az elektro kényeztetők is. Ez utóbbiakat természetesen azoknak ajánljuk, akik már tapasztaltabbak a szexuális segédeszközök világában és extrém élvezetekre vágynak.

A webáruházunkban igen nagy választékban kínálunk BDSM kellékeket, melyek között bátran csemegézhetsz. Az egyes termékeket külön-külön is be tudod szerezni, de akár készletekben is megvásárolhatóak. Ez esetben jelentősen kedvezőbb áron tudsz hozzájutni többféle eszközhöz is. Mi csak minőségi modellek forgalmazásával foglalkozunk, így biztos lehetsz benne, hogy ha tőlünk vásárolsz, akkor nem fogsz utólagosan csalódni. Ne habozz, add le a rendelésed még ma! Számunkra rendkívül fontos a vevőink elégedettsége, így nálunk kedvező árakra és 100%-os diszkrécióra számíthatsz. A csomagot kivétel nélkül jelzés nélkül küldjük ki neked, így még a postás sem fogja tudni, hogy mit visz neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: BDSM kellékek felcsatolható műpénisz