Termékek Menü

Péniszgyűrű a hosszantartó gyönyörért

Szívesen meglepnéd partnered egy izgalmas szexuális kiegészítővel? A férfiaknak e tekintetben kétségkívül könnyű dolguk van, hiszen minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek a vibrátorok és dildók. 

Az élethű felületi kialakítással és anyaggal készült verziók legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a reálisnál méretesebb, vagy éppen a kétvégű műfarkak. De mi a helyzet a férfiakkal? Ugyan kétségtelen, hogy a masztizó nő azonnal felkelti az erősebbik nem érdeklődését, ráadásul az aktus közben is bevethetőek a vibrátorok, de mi a helyzet a férfiak kényeztetésére kialakított eszközökkel? Mennyire széles a választék? És milyen szívesen döntenek a férfiak ilyen darabok mellett?

A szexuális szokások rengeteget változtak az elmúlt években, s ebben valószínűleg szerepet játszanak azok a filmek és könyvek is, melyek erőteljes erotikus tartalmukkal azt sugallják, a szex során a segédeszközök használata teljesen elfogadott. Ma már nem csak a vibrátorok lapulnak sok nő éjjeliszekrényében, hanem a férfiak is mind inkább érdeklődnek a péniszgyűrű, vagy például a péniszpumpa iránt. S hogy mit kaphatnak ezek viselésével? A nők gyakran panaszkodnak arra, hogy az együttlét túlságosan rövid. Ezért sokszor nem feltétlen a férfi akarata tehető felelőssé, hanem egészen egyszerűen úgy vannak kalibrálva egyesek, hogy nem bírják túl sokáig. A péniszgyűrű segíthet abban, hogy a merevedés tovább fenntartható legyen, és így az élvezet is hosszantartóbbá válhasson.

A péniszpumpa is egyre ismertebb eszköz, melynek köszönhetően a farok mérete akár öt centiméterrel is megnövelhető. Nem ez azonban az egyetlen előnye, hiszen a hidraulikus technológiának köszönhetően a korai megömlés is megszüntethető. A péniszgyűrű átlátszó változatban is elérhető, a gyártók pedig a prémium kategóriára törekedtek az eszköz kialakítása során. Mindegy, hogy egyedüli használatra, vagy a partnerrel való együttlét izgalmának fokozására, de a szexuális segédeszközök rendkívül népszerűek manapság. Mindkét nem megtalálhatja a kínálatban a kedvére valót, amivel a fergeteges orgazmusok garantáltak. 

Tartalomhoz tartozó címkék: péniszgyűrű péniszketrec