Termékek Menü

Szex társasjátékok, szexparty kellékek

Miért ne próbálhatnál ki egy szex társasjátékot a pároddal? Vagy esetleg többen lennétek? Utóbbi megoldás sem jelenthet problémát, ugyanis a webshopunkban kapható társasjátékokkal akár többedmagaddal is eljuthatsz a csúcsra! Ha kipróbálod a szex társasjátékot, többé nem fogod unalmasnak tartani a társasjátékokat!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft

Sex társasjátékok - forró hangulat játék közben is

Az esetleges unalmas hétköznapi szexi együttlétet időnként érdemes felpezsdíteni valami extra kiegészítővel, hogy kicsit eltérjen a megszokottól. A sex társasjátékokat pont erre találták ki, hiszen egy egyszerű játék segítségével olyan huncut mókázásban lehet részetek, melyet lehet egyébként ki sem próbálnátok. Élvezz.hu szexshopunkban többféle sex társasjáték közül is tudsz válogatni, melyeket lehet kettesben is, vagy akár többen is játszani, ez csak attól függ, hogy mit és hogyan szeretsz az ágyban, a határt csak a fantáziátok szabhatja meg. 

Léteznek klasszikus táblás sex társasjátékok, melyekhez tartozik általában egy tábla, akció- és szerepkártyák, bábuk, dobókockák, homokóra, a szabályzat, illetve fekete kendők is, hogy a szabályoknak megfelelően tudjátok véghez vinni az adott feladatokat. Természetesen vannak egyszerűbb kiszerelésű sex társasjátékok is, melyek például állhatnak csak két dobókockából, melyeknél az egyiken igéket, a másikon pedig testrész neveket találsz. A feladat pedig igen egyszerű, ki kell olvasni a dobott eredményt, majd teljesíteni a kiolvasott feladatot. A bevállalósoknak rendelkezünk análdildós célbadobó sex társasjátékkal is, melyben értelemszerűen az egyik játékos popsijában lévő izgató céltáblát kell eltalálni a dobozban található kis karikák segítségével. 

A sex társasjátékokban az a jó, hogy lehet őket egyaránt komolyan venni, vagy a társalgást egy vidám és huncut baráti összejövetelen kicsit forróbb vizekre evezni.