Termékek Menü

Páratlan orgazmusok a csikló vibrátor alkalmazásával

Mi egy jó vibrátor legnagyobb ismérve? Egyrészt tagadhatatlanul a kitűnő teljesítmény, másrészt viszont ugyancsak fontos szempontnak számít, hogy az adott készülék ne csak produktivitásában, hanem kényelmi feltételeiben is a maximumot kínálja. 

Éppen ezért, az olyan speciális maszturbátorok esetében, mint amilyen például a csikló vibrátor is, igencsak lényeges, hogy az eszköz használata közben semmilyen zavaró tényezővel, esetleg kellemetlenséggel és kényelmetlenséggel ne kelljen szembesüljünk. Így persze kicsit sem véletlen, hogy az ilyen típusú vibrátorokat mindenekelőtt a szeméremdomb és -ajkak fekvése, illetve a csikló elhelyezkedése szerint alakították ki, hiszen egy profi csikló vibrátor ezáltal tudja a valódi a maximumot nyújtani.

Tehát, ha részletesebben is megvizsgálunk egy-egy ilyen típusú készüléket, akkor hamar észrevehetjük, hogy azok méret- és felületbeli kialakítása tökéletesen illeszkedik a női nemi szervhez. Ez persze nem minden esetben elvárt tényező, hiszen kialakítástól függetlenül, ugyancsak páratlan élményekben lehet részünk akkor is, ha például egy olyan ujjra felhelyezhető csikló vibrátor mellett döntünk, amilyen például a készletünkben is kapható Vibro Finger nevű termék. Persze az ilyen típusú stimulátorok csak és kizárólag a klitorisz izgatására alkalmasak, így legelső sorban azoknak ajánljuk, akik a külsődlegesen tapasztalt érzések, tehát a csikló érzéki masszírozása által jutnak el az orgazmusig.

Azoknak, akik ennél picivel többre is vágynak a maszturbálás során, illetve abban is örömet lelnek, ha a klitorisz izgatásával párhuzamosan valami erőteljesebbet is éreznek magukban, nos azoknak mindenekelőtt az Animal Crackers' nyuszis csikló vibrátor megvásárlását ajánljuk. Mondanunk sem kell, ezen ügyes kis eszköz a nyuszi fülek és a vibrációs motor okán is igazán hatékony az örömszerzésben. De ugyancsak profi eszköznek számít az ilyen típusú stimuláció terén a Wanachi delfines csiklókaros minivibrátor is, így ha például Önnek a "kettő az egyben" élmény okoz örömet, akkor mindenképp próbálja ki ezt a páratlan készüléket!

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor csikló vibrátor