Termékek Menü

Mire való a gésagolyó?

Csak kevesen tudják, hogy a tökéletes orgazmus technikáját a gésák generációról generációra továbbadták az ősi Japánban. Úgy őrizték az ezzel kapcsolatos információkat, mintha egy szent titok lenne a birtokukban. 

Manapság azonban köztudott, hogy az úgy nevezett gésa, illetve kegel golyók segítségével mindannyian átélhetjük azt a mélységes kéjmámort, amit ők. A gésák kislány koruktól fogva tanulják azt a hihetetlenül erőteljes vaginaszorítást, amely által képesek átélni a mennyei pillanatokat. Ez a gésa golyók segítségével sajátítható el. A módszer lényege, hogy hosszú időre fel kell helyezni egy vagy két golyót a hüvelybe, majd arra kell törekedni, hogy azok ne csússzanak ki. A cél tehát az, hogy a gravitációnak ellenállva, a golyók minél tovább bent maradjanak. Ennek megvalósítása könnyűnek tűnhet, a valóságban azonban egyáltalán nem egyszerű feladat és csak rendszeres gyakorlás által sajátítható el a technika. Mivel a gésagolyók használatával nagymértékben edződnek a hüvelyizmok, ezért vaginaedző eszköznek is nevezik.

Köztudott, hogy a különböző intim tornagyakorlatokkal fejleszthető a női orgazmus, hiszen ezek által sokkal feszesebbé és erősebbé lehet válni odalent. A szexuális együttlétek során a megedzett hüvely sokkal intenzívebben képes „rabul ejteni” a férfi hímvesszőjét, ami nem csak a nő, hanem a férfi élvezeti szintjét is az egekbe repíti. Számunkra rendkívül fontos, hogy minden kedves vásárlónk megtalálja azt, amit keres. Ennek köszönhetőek a gésa golyók széles választékát kínáljuk, melyek között te is rálelhetsz arra a termékre, amely a lehető legnagyobb mértékben illeszkedik az egyéni igényeidhez. Ha még csak most ismerkedsz ezekkel a termékekkel, akkor mindenképp az egyszerűbb, kisebb modelleket ajánljuk. Léteznek duo változatok és természetesen nagyobb méretű darabokat is kínálunk, de ezeket akkor érdemes beszerezned, ha már gyűjtöttél egy kis tapasztalatot. Az egyes termékek szettben is megvásárolhatóak, melyeknek így sok esetben kedvezményesebb az árkialakításuk. Ne habozz, add le a rendelésed még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: gésagolyó kegel golyó