Termékek Menü

Milyen típusú műpénisz a hozzád való?

Az optimális műpénisz kiválasztása nem olyan egyszerű feladat. A legtöbben hajlamosak elviccelni ezt a témát, mert picit kényes, kicsit kényelmetlen. Ám az egészséges szexualitás ki- és megéléséhez hozzátartozhatnak a segédeszközök is. 

Miután, azonban mindenki más: másra vágyik, más igényekkel, elképzelésekkel, sőt elvárásokkal rendelkezik, így óhatatlanul mindenkinek másra van szüksége. Az a kellék, ami a szomszédnak jó, valószínűleg neked már kevésbé. Félre a tréfával, tény, hogy nem mellékes a kiválasztás metódusa. Meg kell találnod azt a modellt, ami a leginkább passzol hozzád.

Egykor, még a segédeszközök őskorában nem lehetett túl nagy választékról beszélni. Igazság szerint egy-egy modellen kívül nagyon más variáció nem volt elérhető. Az első vibrátorok hihetetlenül műek voltak, a szó pejoratív értelmében. Messziről látszott rajtuk, hogy kellékek. Lehet, hogy elsőre furcsának találod ezeket a mondatokat, de ha végig nézed az aktuálisan elérhető termékek listáját, akkor láthatod: ma már egészen más a trend.

Napjainkban az a lényeg, hogy a kiválasztott segédeszköz minél életszerűbb, realisztikusabb legyen. Kell, hogy egy csepp valóságot hozzon szexuális élményeidbe. A műhatás ma már kevés. De persze a realisztikus kiegészítőkön kívül millió más megoldást is felfedezhetsz. A zselés, vagy éppen spriccelős variációktól kezdve a felcsatolható verziókon át, egészen a tapadókorongos variánsokig mindent megtalálhatsz. Tényleg csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy végül mi válhat kéjes álmaidból valósággá.

A műpénisz típusán kívül a mérete sem mellékes!

A maximális élvezet eléréséhez elengedhetetlen, hogy tökéletes paraméterekkel megáldott terméket fogj a kezedbe. Sem a túl nagy, sem a túlzóan kicsi alternatíva nem fog elvinni a gyönyör birodalmába. A segédlet hathatós közbenjárásával kijelölheted azt a konkrét méretet, ami neked való, ami testedre, és persze igényeidre lett szabva. A műpénisz egyedül megélt szexuális játékaid alkalmával is jó szolgálatot tehet neked, de pároddal közösen is belemerülhettek a huncut kéjtenger fodrozta habokba.

Tartalomhoz tartozó címkék: műpénisz dildó