Termékek Menü

Milyen előnyei vannak a felcsatolható műpénisznek?

Napjainkban már kedvünkre válogathatunk a szexuális játékszerek széles kínálatából. Ez a felvilágosult gondolkodásnak köszönhető, hiszen most már minden vágyat ki lehet elégíteni.

Ha növelni szeretnéd az intim örömszerzés hatékonyságát, akkor annak sincs különösebb akadálya, hiszen a különböző segédeszközök segítségével ez könnyen megvalósítható. A leszbikus szeretkezések alkalmával jól jöhet a felcsatolható műpénisz, melynek használatával sokkal gyorsabban el lehet jutni a csúcsra. Arról nem is beszélve, hogy mivel ez az okos kis kellék pontosan a megfelelő helyen stimulálja az érzékeny pontokat, így sokkal ütősebb orgazmust garantál. Erre pedig ki ne vágyna? A két lány felállás esetén ugyanúgy megvalósítható a hagyományos nemi aktus, hiszen a felcsatolható műpénisz bárki derekára felcsatolható egy könnyű pánt által. Ez által nagymértékben meg lehet fűszerezni az intim együttléteket egy csipet izgalommal és magasabb szintre lehet emelni a beteljesülés édes pillanatait. A felcsatolható műpénisz segítségével a fiú-lány szerepek is felcserélhetőek, hiszen nincs rá szabály, hogy ki hordhatja és ki nem. Ezek a termékek maximálisan uniszex viselést biztosítanak és bárki által hordhatóak.

Bizonyos modellek speciálisan a heteroszexuális szeretkezésekhez lettek kitalálva. Ilyenek például az üreges változatok, amelyek a köpenyes kialakításuknak köszönhetően könnyen felhelyezhetőek a hímvesszőre. Ezeknél a típusoknál rendszerint egy pumpa segítségével megnövelhető a méret. Ha tehát csupán arról van szó, hogy nagyobb dákóra van szükség a kielégüléshez, akkor a felcsatolható műpénisz ez esetben is kitűnő választás. A megfelelő műdildó kiválasztása során is felmerül a kérdés, hogy mekkora az ideális méret? Ez természetesen igen változó lehet az eltérő igényeknek megfelelően. Ugyanakkor az is lényeges szempont, hogy mennyire vagy tapasztalt a szexuális játékszerek világában. A kezdőknek minden esetben a kisebb méreteket szoktuk ajánlani, aztán később bátran lehet bevállalósnak lenni.