Termékek Menü

Milyen előnyei vannak a bordázott óvszernek?

Teljesen érthető, ha már unod a hagyományos óvszereket. Régen még nagy számok voltak, ma már azonban elavultnak számítanak. Ez annak köszönhető, hogy idővel rengeteg újféle termék került a piacra, melyek valamilyen extra tulajdonsággal rendelkeznek.

Ilyen például a bordázott óvszer is, amely abban különbözik a hagyományos társaitól, hogy a felületén professzionálisan kialakított, apró barázdák találhatóak. Ezek segítségével a megszokottól sokkal intenzívebben tudod stimulálni a szerszámoddal a kedvesedet, akinek garantáltan mennyei örömökben lesz része. Ha körül nézel a webáruházunkban, akkor láthatod, hogy rengeteg féle bordázott óvszert kínálunk, melyek a legkülönfélébb bordákkal, illetve rücskökkel vannak ellátva. Ezek mind ott vannak, ahol lenniük kell, hiszen a kialakításuk pontosan illeszkedik a hüvely érzékeny részeihez.

Ha egy ilyen speciális óvszert használsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy garantáltan siker fogsz aratni a hálószobában. Az egyik különlegességünk a gyöngyökkel tarkított óvszer, amely szintén nagy népszerűségnek örvend. A sok-sok pozitív visszajelzés alapján bátran állítjuk, hogy a bordázott óvszerek beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Már csak az a kérdés, hogy tudsz-e választani a színes termékpalettából? A bőség zavara azért ne riasszon el! Érdemes egyszerre akár többet is beszerezned, hogy a pároddal ki tudjátok kísérletezni, melyik válik be leginkább a számotokra. Ne habozz, add le a rendelésed még ma, hogy akár már holnap eljussatok a csúcsok csúcsára!

Tartalomhoz tartozó címkék: bordás óvszer bordázott óvszer