Termékek Menü

Miért különleges a nyuszi vibrátor?

 

Az elmúlt években jelentős fejlődésen mentek keresztül a szexuális segédeszközök. Manapság már rendkívül nagy választékban állnak rendelkezésre a korszerű és minőségi kellékek. 

Ennek köszönhető, hogy a vibrátorok között is sokféle fajtát találhatsz, melyek kialakításukban az egyéni igényekhez alkalmazkodnak. A vibrátorok között az egyik legkedveltebb termék az úgynevezett nyuszi vibrátor, ami rendkívül hatékony eszköz lehet mind az egyéni önkielégítés, mind pedig a páros huncutkodások alkalmával. Nem véletlen, hogy olyan nagy népszerűségre tett szert, hiszen fergeteges mértékben képes növelni az extázis mértékét. A nyuszi vibrátor hallatán nem meglepő, ha azt gondolod, hogy egy mesebeli eszközről van szó. Ez csak abban az értelemben lehet igaz, hogy mesés orgazmust okoz, de egyébként egy teljesen valóságos játékszer. A hagyományos modellekhez hasonlóan a nyuszi vibrátor esetében is a fő rész a vibrátor, ami a hüvely és a G-pont izgatására szolgál. Ezeken a termékeken azonban található egy klitoriszizgató kar is, ami cuki nyuszifülekben végződik. Lényegében ebből ered az elnevezése. A klitorisz izgató karral lehetővé teszi, hogy dupla izgatásban legyen részed, ami által hamarabb és sokkal intenzívebben élheted át az orgazmust akár újra és újra.

Természetesen a nyuszi vibrátorok esetében is rendkívül fontos a megfelelő méret. A túl nagy és a túl kicsi modell sem épp jó választás. A termékek paramétereiről a termékoldalon tudsz bővebben tájékozódni. A webáruházunkban sokféle méretű vibrátor van, így könnyen rátalálhatsz arra, amelyik a leginkább testhezálló a számodra. Hidd el, nem fogod megbánni, ha te is kipróbálod a nyuszi vibrátort! Ha nálunk vásárolsz, akkor 100%-os diszkrécióra számíthatsz. Nem kell attól tartanod, hogy kibeszélnek a hátad mögött vagy rosszindulatú pletykák célkeresztjébe kerülsz. Mi garantáljuk neked, hogy még a futár sem fogja tudni, hogy mit visz neked. A csomagokat minden esetben jelzés nélkül adjuk fel és sem a csomagolás, sem pedig a feladó cég neve nem fog árulkodni a doboz tartalmáról. Ne habozz, add le a rendelésed még ma, hogy akár már holnap valóra válthasd az álmaidat!

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor nyuszi vibrátor