Termékek Menü

Miben rejlik az alul nyitott bugyi vonzereje?

Az alul nyitott bugyi csáberejét hasítékának köszönheti. Egyszerűen ennyi az egész, s mégis ebben benne van minden. Úgy válhatsz szexivé, hogy közben csak a beavatottak tudnak arról, milyen különleges fehérneműben várod a boldog beteljesedést. Mit szólnál mondjuk egy tökéletes meglepetéshez? Hogy hogyan gondoljuk?

 

Képzeld csak el, hogy párod hogyan reagálna a következő helyzetre. Romantikus vacsorát szervezel a kedvenc éttermetekbe. Kicsi, eldugott kuckókba vackolhatjátok be magatokat. Senki sem látja mit csináltok, vagy hogy kezeitek éppen hova vándorolnak. Egy alkalmas pillanatban, például az első pohár pezsgő elfogyasztása után finoman csúsztasd kedvesed kezét a szoknyád alá. Engedd, hogy felfedezze azt, amire te készültél, ami neki szól, amitől igazán izgatóvá válik a jelenlét minden egyes pillanata. Figyeld a szemét, ahogy felcsillan benne a felismerés. A mosolya mindent elárul az éjszakátok további folytatásáról… Ha nadrágot hordasz se ess kétségbe, kicsit nehezebben ugyan, de fellebbentheted a fátylat a kis titkodról, ami csak arra vár, hogy nyilvánosságra kerüljön.

Több fazon közül válogathatsz annak függvényében, hogy milyen típusú modell áll közel a szívedhez, vagy éppen szívetekhez. Közösen is megbeszélhetitek pároddal, hogy melyik legyen a befutó, de az is kitűnő ötlet, ha meglepetésnek szánod az alul vágott figyelmességet. Ha nem vagytok restek helyszíneken, sőt helyzeteken gondolkodni, akkor egy ilyen kényelmesen szexis kiegészítővel kinyílhat előttetek a világ.

Vannak kényes szituációk, amikor nincs bonyolultabb pozitúrákra lehetőség. Sőt előfordulhat, hogy kifejezetten óvatosnak kell lennetek, ami az együttlétetek kivitelezését illeti. De semmi pánik. Az alul nyitott bugyi az izgalmas pillanatokat is izgatóvá varázsolhatja, ha engeditek.

Alul nyitott bugyival, mindig bevetésre készen állhatsz!

Ha van az alsóneműdön egy jól irányzott hasíték, akkor bizony minden percben készenlétben állhatsz, nem érhetnek váratlanul az adódó lehetőségek, és éppen ezért akadálytalanul élhetsz a felkínálkozó pásztorórákkal, kiélvezve a kéjmámorban úszó ajándék együttlétek varázsát.

Tartalomhoz tartozó címkék: alul nyitott bugyi nyitott bugyi