Termékek Menü

Mi az a léghullámos csiklóizgató és hogyan kell használni?

A nőknek készített szexuális segédeszközök jellemzően rezgésekkel, illetve a strukturális felületükkel fejtik ki az izgató hatásukat. A hagyományos csiklóizgatók általában rücskös, barázdált felülettel rendelkeznek vagy pedig a vibrációs technika elvén működnek. 

Ezzel szemben a léghullámos csikló vibrátorok szívó hullámokat keltenek és ez az úgy nevezett szívó vákuum „érintés nélkül” képes izgatni a klitoriszt. Ezek a termékek rendkívül népszerűek a hölgyek körében, ami nem véletlen, hiszen többszörös gyönyört lehet átélni a használatukkal. Azok, akik megtapasztalták már a léghullámos csiklóizgatók adta örömöket, ők leginkább az orális kényeztetéshez hasonlítják az átélt érzést. Nem csak az egyéni maszturbáció tökéletes kiegészítőivé válhatnak, hanem a páros együttlétek során is rendkívül hasznos eszközök lehetnek. A segítségükkel felejthetetlenné varázsolhatjátok az aktusokat. Hogyan kell használni a léghullámos csikló vibrátort?

Az alkalmazása rendkívül egyszerű. Ha van intim testékszered, akkor távolítsd el, ugyanis az megakadályozhatja a vákuum létrejöttét. Ezután nyisd szét a szeméremajkaidat, hogy hozzá tudj férni a csiklódhoz, majd helyezd rá a készüléket. Nem feltétlenül kell hozzáérnie a csiklóhoz, viszont az lényeges, hogy teljesen körbefogja. Végül nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő fokozatot és átengedni magad az élvezetnek. Ne habozz, add le a rendelésed még ma, hogy akár már holnap eszméletlen orgazmusban lehessen részed! A rendelésed mellé ajándékot adunk és a regisztrációt követően hűségpontokat is jóváírunk a számodra.