Termékek Menü

Mi a különbség a vibrátorok között?

Ha már régóta azon töröd a fejed, hogy beszerzel egy vibrátort, akkor itt az ideje, hogy cselekedj és tegyél az ügy érdekében. Ha körülnézel a kínálatunkban, akkor láthatod, hogy a vibrátorok széles választékával találkozol.

A bőség zavara azonban ne riasszon el! Mi igyekszünk minden lényeges információt megadni neked, hogy meg tudd hozni a számodra legideálisabb döntést. Az egyik igen kedvelt különlegességünk a lovagló vibrátor, ami lényegéven egy kényelmes puffra szerelt műpénisz. A használata rendkívül egyszerű, ugyanis nincs más dolgod, mint egy kis lábmunka, illetve csípőmozgást követően átengedni magad a tökéletes élvezetnek. Ha tehát kifejezetten lovagló pózban szeretsz elélvezni, akkor neked ezeket a vibrátorokat ajánljuk. Ezen kívül természetesen sok más típusú termékünk is van, amellyel izgalmasabbá varázsolhatod a maszturbációdat vagy megkoronázhatod a páros együttléteket. Többek között vannak olyan vibrátorok is, amelyek csiklóizgató résszel rendelkeznek.  Ezek nem csak a G-pontot, hanem a csikló és a szeméremajkak érzékeny részét is stimulálják, ami sok esetben dupla élvezetet biztosít. Ha kifejezetten bőrbarát játékszert keresel, akkor a szilikon vibrátor minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet.

Ezek a modellek rendkívül népszerűek a hölgyek körében, ami nem véletlen, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Többek között a hajlíthatóság és a színes megjelenés az, ami mellettük szól. Köztudott, hogy a szilikon egy olyan anyag, ami a leginkább hasonlít az emberi bőr tapintásához. Éppen ezért, ha szilikon vibrátorokat használsz, akkor olyan érzésed lesz, mintha valósi hímvesszővel lenne dolgod. Persze előfordulhat, hogy a te álmaidat csak egy rúdvibrátor képes megvalósítani. Ez esetben se menj messzire, ugyanis a kínálatunkban ezek a modellek is szép számmal megtalálhatóak. A hengeres kialakításuknak és a szilárd anyaguknak köszönhetően rendkívül jól vezetik a rezgéseket. Ez által bárhol, bármikor az egekbe tudnak repíteni és a hatásuk még a legvadabb elképzeléseidet is túlszárnyalhatják.

Tartalomhoz tartozó címkék: anál vibrátorok vibratorok