Termékek Menü

Mellpumpa alkalmazása a látványos kebelnövekedéshez

Tény, hogy nem vagyunk egyformák, így teljesen természetes, hogy mindannyian más-más testi adottságokkal lettünk megáldva. 

Miközben pedig a nők rendszerint soha nem elégedettek eme adottságokkal, fontos tudni, hogy manapság már több olyan készülék is létezik, amellyel fájdalommentesen, illetve műtéti beavatkozások nélkül módosítani lehet az adott testrészek külalakját. Erre szolgál többek közt a mellpumpa is, amely minden más funkcióját megelőzve, elsősorban a keblek méretének ideiglenes megnövelésére is tökéletesen alkalmas. Tehát, manapság már nem feltétlenül kell plasztikai sebészhez fordulni, illetve szilikonos implantátumokon gondolkodni abban az esetben, ha egy picit megnövelnénk az adott méreteket, hiszen a mellpumpa egyszerű alkalmazása révén, pillanatok alatt elérhetjük ugyanazt a hatást.

Lévén pedig, hogy ez a készülék vákuumos technikával működik, tehát a kialakult szívóerő tulajdonképpen összetömöríti a mell környéki zsírszövetet, ezért használatával nem csupán az adott méret látványos megnövekedését érhetjük el, hanem egyidejűleg feszesebbé és rugalmasabbá is varázsolhatjuk a kebleket. És ez még mindig nem minden, hiszen a mellpumpa esetenként akár a vágykeltésben, az izgalmi állapot felcsigázásában is nagy segítségünkre lehet!

Ez persze ugyancsak a vákuumos technika számlájára írható, illetve ugyanezt a célt szolgálják az olyan hatékony megoldások is, mint amilyen például a dupla rotáló mellizgató is. Ez utóbbi készülék esetében ugyanis tulajdonképpen egy vibrációs motor segítségével stimulálhatjuk a mellbimbókat.

Tartalomhoz tartozó címkék: mellpumpa punci pumpa