Termékek Menü

Légy részese te is a kéjmámornak!

Ha színesebbé szeretnétek tenni az együttléteiteket, akkor több mindent tehettek. Kipróbálhatjátok például az extrémebb pózokat vagy a szokatlan helyeket, de sokkal kényelmesebb és izgatóbb megoldás, ha beszereztek egy izgalmas szexuális segédeszközt. 

Az análkúp segítségével például könnyedén fokozhatjátok az élvezeteket és mennyei örömben lehet részetek. Az análkúp vagy más néven análdildó egy rendkívül izgató szexjátékszer. Mint ahogy a neve is jelzi, egy kúp alakú eszközről van szó, amelynek a keresztmetszete folyamatosan szélesedik. Ez által képes folyamatosan, fájdalom nélkül tágítani az ánuszt, megkönnyítve ezzel a behatolást. Az eszköz viszonylag kicsi, de az átmérője változatos lehet. Természetesen több méret közül lehet választani, de a kezdőknek mindenképp a kisebb termékeket ajánljuk. Rendszerint úgy vannak megtervezve, hogy az úgy nevezett „talp” részüket meg lehessen fogni. Ez által könnyebben behelyezhetőek, illetve ez megakadályozza azt, hogy túl mélyre kerüljenek. Ami az anyagukat illeti, az is változó lehet. Léteznek szilikonból készült termékek, de igen kedvelt a latex, illetve fém kialakítás is.

Az análkúpok alkalmazása rendkívül sokféle lehet, előfordul nőknél és férfiaknál, illetve használhatóak szeretkezés és maszturbáció közben egyaránt. Mint ahogy más anális kiegészítőnél, az análkúpok esetén is fő a fokozatosság! A felhelyezéskor érdemes síkosítót használni a fájdalom elkerülése érdekében.

Engedd szabadjára a fantáziád és nyiss új utakat a szexualitásban!

Mi 100%-os diszkréciót biztosítunk, hiszen kényelmesen, otthonról tudod kiválasztani a leginkább megfelelő terméket. Nem kell attól tartanod, hogy valaki meglát és a rosszindulatú pletykák célkeresztjében találod magad. A csomagokat minden esetben jelzés nélkül küldjük ki a megadott címre, így még a futár sem lesz tudatában, hogy mit visz neked.

A kiválasztott termékeket a rendelés feladásától számított egy, maximum két munkanapon belül kiszállítjuk. A vásárlásaidhoz ajándékot és hűségpontot is adunk.

Ne habozz, rendelj tőlünk még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: anál plug análkúp