Termékek Menü

Kiknek ajánlott az anal plug?

Kedveled a popsiszexet és izgató újdonságokat is szívesen kipróbálnál? Esetleg még csak kacérkodsz annak gondolatával, hogy a hagyományos megoldásoknál kicsit extrémebbek is helyet kapjanak a hálószobában? 

Többféle anal plug közül válogathatsz annak érdekében, hogy az erotikus játék még élvezetesebb legyen. Választhatsz talpakon álló anal plug fajtát, de realisztikus, erezett felülettel rendelkező darab mellett is dönthetsz. Akár egészen extrém méretre is eshet választásod, de a gésagolyókhoz hasonló kialakítással bíró análgolyók mellett is leteheted a voksot.

A popsiszex témájával gyakran találkozhatsz felnőtt filmekben, egy dolgot azonban mindenképpen érdemes szem előtt tartanod. A valóságban a dolgok korántsem biztos, hogy olyan egyszerűen és egyértelműen működnek, mint a kamera előtt. Szükség lehet síkosító használatára és az óvatosság kiemelt jelentőséggel bír. Ha már kicsit tapasztaltabbak vagytok partnereddel, akkor is érdemes síkosítót is bevetni, ezzel ugyanis megkönnyíthető a behatolás.

Az anal plug segítségével nem csak tágítást végezhetsz, de kipróbálhatod azt is, miként reagálsz a különféle méretekre ezen a kétségkívül intim részen. Ma már felfújható anális játékszerek is elérhetőek a szexuális segédeszközök kínálatában, de a klasszikus anal plug iránt is mind többen érdeklődnek. Akár több éves kapcsolatodba is új színt vihetsz a játékszerekkel, melyek segítségével igencsak felpezsdítheted a hálószobai programokat. Ne feledkezz meg az eszközök tisztításáról sem, ehhez speciális tisztító zselét is beszerezhetsz online. 

Tartalomhoz tartozó címkék: anál plug análgolyók