Termékek Menü

Kegel golyó | redőzött

Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: 58315
Elérhetőség: Raktáron (Szállítás: 1 nap)
Szerezhető hűségpontok: 165
Várható szállítás: 2021. október 28.
12.000 Ft feletti rendelésnél a szállítási költséget mi fizetjük!
Menny.:

BANKKÁRTYA LOGÓK TERMÉK OLDALON

Teljes Termékleírás©

Puha, bőrbarát szilikonnal vastagon bevont, két darabból álló gésagolyó, élénk pink színben, mely remek választás kezdő illetve közép-haladó intim-torna gyakorlatok végzéséhez.
A kisebb méretű eszközök közé sorolandó, nagyméretű, biztonsági kihúzókarikával, flexibilis kialakítással és nem utolsó sorban enyhén strukturált, higiénikus, könnyen tisztítható, nem porózus felszínnel. E tulajdonságai miatt nem csak a hüvelyi izmok erősítésére, hanem vaginális és anális örömszerzéshez is kiválóan alkalmas.

A Kegel-golyó edzésszerű használata erősíti a vagina izmait, segít rugalmasságának és fittségének visszanyerésében illetve megőrzésében. A szűkebb és feszesebb hüvely-fal nagy mértékben növeli a szexuális aktus minőségét és egyúttal a közben átélt élményt is. A magasabb izgalmi állapot végkifejlete nem is lehet más, mint egy hosszabban tartó és jóval intenzívebb orgazmus, de nem csak Neked, hanem partnered számára egyaránt. Nem beszélve a férfiúi büszkeségről, mely szerint elégedett sikolyaid az ő méreteit és technikáját dicsőítik. Persze a "kis titkod" köztünk marad. ;)

Egy gésagolyó használata semmiféle trükkös, betanulandó praktikákat nem igényel. Felhelyezést követően - amit némi síkosítóval megkönnyíthetsz - pusztán végezd a napi feladataidat, miközben a titkos edzőpartnered is diszkréten, bárki számára észrevétlenül végzi a dolgát. Persze időközönként, rövid ideig rászorítva hamarabb elérhető a kívánt eredmény.
Rendszeres - mindössze napi 20-30 perc - használat mellett is már egyre inkább érezhető jótékony hatása. Mindazonáltal nem szabad túlzásba sem esni, a gésagolyó használata egyszeri alkalommal a személyesen még komfortosnak vélt ideig tartson, de a biztonság kedvéért napi szinten maximum 2 órán keresztül használjuk.

Tulajdonságok:
- Kezdő illetve közép-haladó intim-torna gyakorlatokhoz
- Kissé redőzött kialakítás
- Biztonságos, nagy méretű kihúzóval
- Higiénikus, könnyen tisztítható anyagból
- Belső mozgó súly nélküli kivitel
- Átmérő: 3 cm / gésagolyó
- Súly: 30 gramm / gésagolyó
- Kegel golyó teljes súlya: 65 gramm
- Kegel golyó teljes hossza: 16,5 cm
- Kegel golyó behelyezhető hossza: 10-11 cm
- Szín: Pink
- Anyag: 100% orvosi minőségű szilikon (Egészségügyi előírásoknak megfelelően phtalát-mentes)

Nem tudod Számodra melyik gésagolyó lenne a legmegfelelőbb? - Nem gond! Azért vagyunk, hogy segítsünk!
Intim-torna vagy más néven Kegel-gyakorlat végzéséhez mint ököl-szabály elmondható, hogy a gésagolyó használata némileg fordítva működik, mint azt elsőre gondolnánk. Összefoglalva a lényeget: minél nehezebben "csúszik ki" magától, annál könnyebb az intim-torna; másrészt minél könnyebben "csúszik ki", annál nehezebb, haladóbb gyakorlatokhoz való az adott gésagolyó.
Kigyűjtöttük az alábbi, különböző szempontokat, amik alapján már könnyedén tudsz dönteni!

Tulajdonságai szerint a gésagolyó használata ...
... súly alapján: a kisebb súlyúval könnyebb, a nagyobb súlyúval nehezebb.
... méret alapján: a nagyobb méretűvel könnyebb, a kisebb átmérőjűvel nehezebb.
... felszín alapján: a strukturált (bordás, redős) kialakításúval könnyebb, a sima felszínűvel nehezebb.
... golyó darabszám alapján: a több darabból állóval könnyebb, a szimplával nehezebb.
... belső mozgó súly alapján: az e nélkülivel könnyebb, a mozgó súllyal rendelkezővel nehezebb. (Fontos: a mozgó súly megléte némileg a nehézségi fokot, de inkább az intim-torna intenzitását befolyásolja. Ennek magyarázata, hogy a gésagolyó belsejében lévő súly "ide-oda ütődve" reflex-szerű összehúzódásokra készteti a hüvelyi izmokat, ezáltal téve intenzívebbé a Kegel-gyakorlat végzését.)

+ TIPP: A fenti tulajdonságok kombinációin túl, a választáskor az egyéni kondíciókat is feltétlenül figyelembe kell venni!
+ TIPP: A gésagolyó használata közbeni tevékenység sem elhanyagolható. Például irodai munkánál vagy TV nézésnél könnyű, de egyértelműen cross-fitness vagy squash-olás esetén sokkal nehezebb az intim-torna ugyanazzal a gésagolyóval.

Leírás

Kegel golyó | redőzött termékünk teljes leírásának és pontos tulajdonságainak megtekintéséhez kérjük kattints webáruházunk termékadatlapján a "Teljes Termékleírás© és Tulajdonságok©" fülre.

12.000 Ft feletti rendelésnél a szállítási költséget mi fizetjük, így Neked csak a sexshop termék(ek) árával kell számolni!

Élvezz.hu Szexshop - "Beindítjuk a fantáziád!"

Hasonló termékek

Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.590 Ft