Termékek Menü

Kegel golyó, amivel megtanulható az orgazmus

 

Kétségtelen, hogy az orgazmus a szexuális együttlét legélvezetesebb része. Ilyenkor extázisba kerül a test és tetőfokára hág a kéjérzés is. Az, aki még soha nem tapasztalta meg ezeket a mennyei pillanatokat, kivételes élménytől esik el.

A férfiak többsége gond nélkül eljut a „csúcsra” még akkor is, ha épp nem találnak hozzá megfelelő partner. Az önkielégítés számukra nem nagy cucc, hiszen köztudott, hogy az erősebbik nem képviselői rendszeresen él a maszturbálás lehetőségével. A nőkkel azonban már más a helyzet. Sokan még a 30-as éveikben sem tudják, hogy milyen az orgazmus. Ez főként azokat a hölgyeket érinti, akik még soha sem próbálták meg kielégíteni magukat. Mivel nincsenek tisztában vele, hogy számukra hol és hogyan esik jól a kényeztetés, így a párjuknak sem tudják elmondani vagy megmutatni. Az orgazmus színlelése helyett érdemes inkább egy olyan megoldást választani, amivel megoldható a probléma. Az esetek többségében nagy segítséget jelent a kegel golyó. A használatakor fel kell belőle helyezni egyet vagy kettőt a hüvelybe. A lényeg, hogy erős hüvelyszorítással ott kell tartani, amíg csak lehetséges. Az orgazmusban hatalmas szerepe van a hüvelyizomzat mozgásának.

Ha túl laza felépítéssel rendelkezik, akkor az izgatás hatására nem tud megfelelően összerándulni. Ez az orgazmus elmaradásához vezet. A kegel golyóval való rendszeres gyakorlás azonban jelentős javulást hozhat ezen a téren. A technikát sokan a gésáknak tulajdonítják, akik állítólag már kiskorukban megtanulták a kielégítő orgazmus titkát. Ebben ma már nincs semmi misztikus, hiszen a kegel golyó alkalmazásával az is könnyen átélheti a szexuális örömöket, aki korábban erre kevésbé volt fogékony. Ezekkel a speciális golyókkal végzett feladatokat Kegel-gyakorlatoknak is szokták nevezni. Arnold Kegel doktor fedezte fel elsőként, hogy a hüvely feszessége nagymértében függ az alhasban lévő izom fejlettségétől. Ez rávilágított arra, hogy annak gyengesége bizonyos nők esetén az orgazmus elmaradását okozhatja. Innen egyenes út vezetett a kegel golyó kifejlesztéséhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: gésagolyó kegel golyó