Termékek Menü

Juttasd el magad a csúcsra lovagló vibrátoron

 

Webáruházunkban sokféle formájú, méretű és funkciójú segédeszközöket kínálunk, melyek által felejthetetlen élménnyé varázsolhatod mind az egyéni maszturbációt, mind pedig a páros együttléteket. 

Nálunk a vibrátorok, műpéniszek és dildók széles kínálatából válogathatsz, melyek az egyéni igényeket hivatottak kielégíteni. A divatos szex kellékek között az egyik különlegesség a lovagló vibrátor, ami rendkívül nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében. Ez nem véletlen, ugyanis számos kellemes pillanatot tud okozni a használójának. Mint, ahogy a neve is jelzi, lovagló pózban juttat el a csúcsra. Ez tulajdonképpen nem más, mint egy kényelmes párnára, illetve puffra szerelt műpénisz. A használata rendkívül egyszerű. Nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni rajta és egy kis lábmunka, illetve csípőmozgatás után átengedni magad az élvezetnek.

A segédeszköz különlegessége abban rejlik, hogy a stimulásciós folyamat nagyon élethű és a használata során rendkívül intenzív behatásban lehet részed. A lovagló vibrátort kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnek lovagló pózban elélvezni, és akiknek az orgazmus eléréséhez erőteljes behatolásra van szükségük. Az ehhez hasonló szerkezet működése kábeles távirányítással történik, ami azt jelenti, hogy kézzel vezérelheted a műpénisz mozgását. A tökéletes élmény érdekében a különböző termékeket érdemes egymással kombinálni. A lovagló vibrátorokhoz például kitűnően passzolnak a különböző bokabilincsek. Néhány modell esetében ezek a termék tartozékai és a puff oldalára vannak felszerelve.

Tartalomhoz tartozó címkék: lovagló vibrátor vibrátor