Termékek Menü

Játékos huncutkodásra vágytok? Dobjátok fel az előjátékot sex társasjátékkal!

Ha egy kis mókára vágytok a hálószobában, akkor ezt könnyen meg lehet valósítani. A sex társasjátékok kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy játékos izgalommal töltsétek meg az előjáték pillanatait.

A szexuális témájú feladatok megoldása közben garantáltan felizgultok és alig várjátok majd, hogy egymásnak essetek. A webáruházunkban sokféle sex társasjáték közül válogathatsz. Bármelyikre is esik a választás, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni. Legyen szó egy meghitt éjszakáról a pároddal vagy vad orgiáról egy társasággal, ezek a játékok minden szituációban kihozzák belőletek a maximumot. Sokszor előfordul, hogy a hölgyek lassabban oldódnak fel az előjáték során, mint a férfiak. Erre a probléma is kitűnő megoldást nyújt egy találó sex társasjáték, hiszen játék közben feloldódnak a gátlások és erőre kap az önbizalom is. Többek között vannak klasszikus táblás társasjátékok, melyekhez a megszokott módon tartoznak bábuk, dobókockák és homokóra.

Egyes esetekben akció- és szerepkártyákat kell húzni, majd be kell mutatni a rajta szereplő szituációkat. Ugyanakkor vannak lényegesen egyszerűbb kivitelezésű játékok is. Előfordul, hogy csak dobókockákat találsz a csomagban, amiknek az egyik oldalán igék állnak, a másikon pedig testrész nevek. A ti feladatotok csak annyi, hogy értelmezzétek és megvalósítsátok a dobott eredményt. Ezen kívül a kínálatunkban van análdildós célbadobós játék, amit azoknak szoktunk ajánlani, akik bevállalósak vagy tapasztaltabbak már a szexuális örömszerzés világában.

Tartalomhoz tartozó címkék: sex társasjátékok szex party