Termékek Menü

Izgasd fel a párod BDSM kellékekkel!

A BDSM kellékek garantáltan felejthetetlenné teszik a szexuális együttléteket. Abban biztos lehetsz, hogy nem bánjátok meg, ha kipróbáljátok őket! 

Egy kapcsolat kezdetén rendszerint ezer fokon ég a szenvedély és nem tudunk betelni egymással. Legszívesebben állandóan a kedvesünk közelében lennénk, a szex pedig egyszerűen fergeteges. Ez azonban idővel megváltozhat. A BDSM segédeszközök használatával korbácsütésre izgalmassá varázsolhatod az együttléteiteket. Ha még nem lankadt az egymás iránt érzett vágy, akkor sem árt beszerezned egyet, ugyanis még jobbá válhat a szex köztetek. Légy merész és szerezz be egyet még ma!

A BDSM nem más, mint egy mozaikszó, amely az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S+M) szópárokból tevődik össze. Ezek magyar fordításban: „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus.” Régebben ezt egyszerűen csak „szado-mazo” néven került a köztudatba. Persze nem kell megijedni, ez nem feltétlenül jelent fájdalmas közösülést vagy perverziót. Különben is, a szexben mindent szabad, amit mindkét fél kíván.

A BDSM kellékek nagy választékban állnak rendelkezésre, többek között bilincseket, korbácsokat, nyakörveket, pórázokat, szájpeckeket, orvosi és elektro kényeztetőket is találhatsz. Érdemes alaposan szemügyre venned a kínálatot, ugyanis az egyes termékek készletekben is kaphatóak, melyek ára így sok esetben sokkal kedvezőbbek.

Ha tőlünk rendelsz, akkor 100%-os diszkrécióra számíthatsz. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kellemetlen betérni egy szex shopba és vadidegenekkel beszélgetni különböző intim témákról. Nálunk azonban kényelmesen, otthonról tudod szemügyre venni a termékeket. Nem kell attól félned, hogy valaki meglát és pletykálni kezd rólad.

Ráadásul a csomagolás miatt sem kell aggódnod, ugyanis minden esetben jelöletlen kartondobozban szállítjuk ki neked a kiválasztott termékeket. Sem a doboz, sem pedig a küldő cég neve nem árulkodik arról, hogy mit rejt a doboz. Természetesen a futár sincs tisztában, azzal, hogy mit visz neked. A rendeléseidhez ajándékot is küldünk neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: BDSM kellékek BDSM termékek