Termékek Menü

Hűségpont!

Az Élvezz.hu online szexshop hűségpont rendszere:
Nálunk minden Vásárlásod után hűségpontokat kaphatsz, melyeket rendeléseid alapján automatikusan jóváírunk fiókodban. Az összegyűlt pontjaidat a következő vásárlásodnál bármire felhasználhatod.

 

Mennyi hűségpontot kapok egy vásárlásra?

- A vásárolt termékek árának 5%-át kapod meg hűségpontban, vagyis minden a webshopban elköltött 20 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá, de csak ha regisztrált vásárlónk vagy, a regisztrációt itt tudod elvégezni.
Az akciós termékek és a járulékos költségek - pl. a szállítási díj - után nem jár hűségpont.
Ezenfelül a 20.000 Ft-nál magasabb értékű termékekre fixen 1000 pontot tudunk adni, ez viszont akkor is érvényes, ha épp akcióban vannak.

 

Tudok más módon vagy több hűségpontot szerezni?

- Pontokat csak vásárlások után tudunk jóváírni. Bár van amikor a rendszer megbolondul és nem 5, hanem 10% pontot számol a termékek után.
Emiatt érdemes időnként felnézni az oldalra, hátha kifogsz egy ilyen alkalmat, de ezekről az eseti "rendszer hibákról" hírlevélben is értesítünk mindenkit.

 

Kapok hűségpontot a szállítási díjra és az akciós termékekre is?

- Nem, sajnos a szállítási díjra illetve az akciós termékre nem tudunk hűségpontot jóváírni.

 

Mennyit ér egy hűségpontom?

A hűségpont/forint árfolyama fix 1:1, vagyis 1 hűségpont 1 forintnak felel meg.

 

Hogyan tudom beváltani a pontjaimat?

- Összegyűlt pontjaidat a Pénztár 4. Fizetési Mód menüpontjánál tudod beváltani, a választható fizetési módok alatt. Húzd a csúszkát jobbra, hogy beállítsd az elhasználni kívánt hűségpontokat, amik automatán levonódnak a fizetendő összegből.

 

Akkor is válthatok be pontokat ha csak akciós terméket vásárlok?

- Természetes igen. Mert a végösszegből kerülnek levonásra, így az előzetesen gyűjtött pontok levonódnak akciós termék árából és szállítási díjból is.

 

Hol tudom megnézni a felhasználható hűségpontjaim mennyiségét?

- Pontjaidat belépés után a jobb felső sarok "Fiók" menüjében tudod ellenőrizni. Itt megtudhatsz mindent pontjaid állapotáról.

 

Mikor kapom meg a pontokat?

- Azután írjuk jóvá pontjaid, miután a csomagot átvetted. Ezzel teljesítettnek tekintjük a rendelést és már kapod is a hűségpontokat.

 

Meddig használhatom fel a hűségpontokat? Van érvényességi idejük?

- Sajnos mint mindennek, a hűségpontoknak is van szavatossági idejük, mely a jóváírásuktól számított egy év. Ennyi időd van felhasználni őket.

 

A hűségpontrendszer használatának pontos felételeit az Á.Sz.F. menüpont alatt találod.