Termékek Menü

Forrósítsátok fel a hangulatot egy kis mókával!

 

Webshopunkban számos holmit találhatsz, melyek segítenek az egekig emelni a szenvedély hőfokát az ágyban. Ha fel szeretnétek dobni az intim együttléteiteket és egy kis izgalmat csempésznétek a hálószobába, akkor kitűnő választás lehet a szex társasjátékok.

Ezt pont arra találták ki, hogy egy kis huncut játékkal fel tudjátok korbácsolni egymásban a vágyat. Nálunk többféle erotikus társasjáték közül válogathatsz, melyeket lehet kettesben vagy akár többen is játszani. Éppen ezért kiváló lehet pároknak és baráti társaságoknak egyaránt. Legyen szó egy forró éjszakáról a szerelmeddel vagy egy vad partyról a barátokkal, ezek a társasjátékok bárhol, bármikor fel tudják pezsdíteni a levegőt. Vannak klasszikus táblás szex társasjátékok, melyek a hagyományoshoz hasonlóan tartalmaznak egy táblát, akció- és szerepkártyákat, bábukat, dobókockákat, homokórát, a szabályzatot, illetve egy fekete kendőt, amely a feladatok elvégzéséhez szükséges.

Ezenkívül természetesen vannak jóval egyszerűbb kivitelezésű termékek is. Ezek adott esetben csak egy dobókockából állnak, melynek az egyik oldalán igék állnak, a másikon pedig testrész neveket találhatsz. A feladat igen egyszerű, ugyanis csak értelmezni kell a dobott eredményt, amit aztán meg kell valósítanotok. Ha bevállalósak vagytok, akkor az análdildós célbadobós játékot is kipróbálhatjátok, melynek az a lényege, hogy az egyik játékos popsijában lévő análdildót el kell találnia a másiknak, méghozzá kis karikák segítségével. Ne maradj le a kéjmámorról, add le a rendelésed még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: sex társasjátékok szex party