Termékek Menü

Ezért érdemes vízbázisú síkosítót használni

Amikor páros együttlétre kerül sor, akkor nem kétséges, hogy szükségszerű a védekezés megoldása. Az óvszer még mindig az egyik legelterjedtebb eszköz, amit használnak a párok. Ez esetben azonban nem árt, ha kéznél van egy síkisító is.

Ugyan ez elmondható a szexuális segédeszközök használatakor is, hiszen síkosító használata nélkül igen kellemetlen élményekben lehet részed. A webáruházunkban rengeteg félét találhatsz, melyek bizonyos esetekben extra tulajdonságokkal is rendelkeznek. Vannak olyanok, amik kifejezetten az érzékeny bőrre lettek kifejlesztve. Ilyen a vízbázisú síkosító is, ami igen nagy népszerűségnek örvend. Ha a te bőröd is hajlamos a különböző allergiás reakciókra, akkor bizony nagy gondot okozhat a kérdés, hogy melyik terméket válaszd. A vízbázisú síkosítók vízzel könnyedén lemoshatóak, sőt, mi több, a tapasztalatok azt mutatják, hogy alkalmazásuk után a bőr sokkal puhább és hidratáltabb lesz.

Természetesen a síkosítókat a hagyományos szeretkezések alkalmával is használhatod. Sok nő számára probléma a nagyfokú hüvelyszárazság, ami azt jelenti, hogy a megfelelő izgalmi állapos hatására sem indul be a vagina váladékképződése. Ez igen nagy gondot okozhat a behatolás alkalmával. A vízbázisú síkosítók használatával azonban nincs akadálya az együttlétnek, ráadásul nem kell tartanotok a bőrirritációtól sem. Ezeket a termékeket elég vékony rétegben felvinni a benedvesíteni kívánt bőrfelületre. Nem kell aggódnod az állaga miatt, hiszen nem lesz ragacsos. Érzetre pont olyan, mintha természetes nedvképződés történt volna. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor szeretettel várunk a webáruházunkban, ahol rengeteg féle síkosító közül választhatod ki azt, amelyik a leginkább kielégíti az egyéni elképzeléseidet.

Tartalomhoz tartozó címkék: vízbázisú síkosító anál síkosító