Termékek Menü

Élményszerű extázis a lovagló vibrátor révén

Legyünk őszinték és valljuk be derekasan, hogy azok a nők, akik már kipróbálták a különböző vibrátorokat, esetleg műpéniszeket és dildokat, nagyon jól tudják, hogy milyen páratlan élményeket okozhat egy-egy ilyen ügyes kis játékszer. 

Tény azonban, hogy a korszerű sexkellékek háztáján manapság már olyan különlegességekkel is számolhatunk, mint például a lovagló vibrátor, amely mindenekelőtt a mozgékonyabb hölgyeknek nyújthat igencsak kellemes pillanatokat. Ahogyan a neve is mutatja, ezen eszköz alkalmazásakor kifejezetten a lovagló pózban lehet eljutni a csúcsra, hiszen itt a vibráló műpénisz tulajdonképpen egy kényelmes párna, illetve puff tetejére van felszerelve.

Ez esetben tehát nincs is más dolgunk, minthogy komfortosan elhelyezkedjünk a lovagló vibrátor megfelelő oldalára, és némi lábmunkát, illetve popsi mozgatást eszközölve, könnyedén eljuttassuk magunkat a csúcsra. Mondanunk sem kell, egy ilyen páratlan eszköz segítségével nem csak az orgazmus, hanem a teljes stimulációs folyamat is igazán extrém élménynek számít, hiszen teljesen élethű, ugyanakkor viszont igazán erőteljes behatásban lehet részünk.

A lovagló vibrátor tökéletes lehet azoknak, akik kifejezetten ebben a pózban érzik jól magukat, illetve akik előszeretettel gyakorolnak masszív és erős behatolási formákat a maximális extázis érdekében. Fontos hangsúlyozni persze, hogy az ilyen erotikus szerkezeteknél a vezérlés kábeles távirányítással működik, így igazán kényelmes felhasználási feltételekről beszélhetünk. Sőt, néhány lovagló vibrátor esetében további pikantériát jelenthetnek azok a bokabilincsek, amelyek a puff, illetve párna oldalára vannak felszerelve, illetve amelyek által egy kis szexi kiszolgáltatottságot is becsempészhetünk az önálló örömszerzésbe.

Nem mellőzendő szempont ugyanakkor, hogy egy ilyen típusú készülék nem csak a maszturbáláshoz, hanem a szeretkezések izgalmasabbá tételéhez is kitűnően alkalmazható. Így a lovagló vibrátor akkor is páratlan élményeket garantálhat, amikor például az unalmassá fakuló együttlétekbe szeretnénk egy ki plusz pikantériát csempészni.

Tartalomhoz tartozó címkék: lovagló vibrátor szexgépek