Termékek Menü

Élethű guminők otthonra és bulikra

 

Az elmúlt években nagymértékű fejlődés ment végbe a szexuális segédeszközök piacán. Manapság rengeteg féle termék kapható, melyek a különböző igényeket hivatottak kielégíteni. 

Már nincsenek tabuk, ha te például egy szexi felfújható babára vágysz, nálunk azt is megkaphatod! Nincs abban semmi kivetnivaló, ha fel tud izgatni egy guminő, hiszen sok férfi számára rendkívül izgató, hogy semmire sem mond nemet. Azt csinálhatsz vele, amit csak akarsz, addig és úgy, ahogy neked jól esik. Bármit mondhatsz neki, biztos lehetsz benne, hogy nem fog megsértődni és nem fogja soha megvonni tőled a szexet sem, hiszen a nap 24 órájában készen áll az aktusra. Természetesen nem csak saját használatra vásárolható meg, hanem ajándéknak is kitűnő választás lehet, például legénybúcsúk alkalmával. Ha bevállalós vagy, akkor könnyűzenei koncertekre vagy zenei fesztiválokra is magaddal vihetsz egyet, ez ugyanis nagy divat manapság. A webáruházunkban nagyon sokféle fajtájú szexbabát találhatsz, így kedvedre válogathatsz közülük. Vannak egyszerű, felfújható próbababa típusú modellek és vannak rendkívül élethű játékszerek is, de a kettő közötti skála is nagyon széles.

Vásárolhatsz egzotikus szépségeket vagy híres sztárokat ábrázoló darabokat is, melyek nem csak unalmas pózokban használhatóak. Léteznek például olyanok, amelyek spárgában vagy terpeszben vannak elölről, hátulról. A babák testszíne is változó, vannak fehér, illetve barna tónusúak is. A folyamatos akcióinknak köszönhetően kedvezményesen tudsz hozzájutni az egyes termékekhez. A rendelésed mellé ajándékot is adunk és a regisztrációt követően hűségpontokat is jóváírunk a számodra, amiket a következő alkalommal fel tudsz használni. Ha 12.000 Ft felett vásárolsz, akkor a szállításért nem kell fizetned. A vásárlásod alkalmával nálunk 100%-os diszkrécióra számíthatsz, még a futár sem fogja tudni, hogy mit visz neked. A termékeket tartalmazó dobozok minden esetben jelzés nélküliek, sem a csomagolás, sem pedig a feladó cég nem fog árulkodni annak tartalmáról. Ne habozz, engedj a kísértésnek és add le a rendelésed még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: művagina szexbaba