Termékek Menü

Éld át a gyönyört G-pont vibrátorral!

Ugyan a G-pontot ujjal is lehet ingerelni, de rengeteg olyan segédeszköz van, melyek kifejezetten erre lettek kitalálva. Ha fel akarod turbózni az egyéni maszturbációdat vagy egy kis izgalmat csempésznél a páros együttléteitekbe, akkor a G-pont vibrátor kitűnő választás lehet. 

Használatával a gyönyör új kapui nyílnak meg előtted és olyan felejthetetlen élményekben lehet részed, amiket a hagyományos, különböző szexuális játékszerek nélküli módszerek esetében nem tudnál átélni. A G-pont rendkívül fontos szerepet játszik a női szexualitásban. A felfedezése egy német származású, ausztrál tudósnak köszönhető, aki először 1950-ben írt róla. Akkoriban még nem sikerült meghatározni a pontos helyét, így létezését sokan megkérdőjelezték. Ma már tudjuk, hogy a G-pont létező, rendkívül érzékeny terület, amely körülbelül 2-3 cm-re helyezkedik el a hüvely felső hasi oldalán. Mivel felülete érezhetően más, kicsit érdesebb, mint a körülötte található rész, így könnyen kitapintható. A G pont lényegében egy borsónyi méretű, szivacsra emlékeztető „gyönyörgomb”, ami szexuális ingerlés hatására megduzzad.

A G-pont vibrátor pontosan arra lett kifejlesztve, hogy ezt a különleges és apró testrészt hatásosan stimulálja. Bármelyik típust is választod, biztos, hogy nem fogsz mellényúlni, hiszen mindegyik teljesíti a hozzá fűzött reményeket. Sőt, sok esetben felülmúlja a képzeletet is. Legyen szó önkielégítésről vagy a pároddal való aktusról, bárhol, bármikor eszméletlen élvezetet képes nyújtani. A termékkínálatunkban szereplő G-pont vibrátorok sok esetben rendkívül különleges kialakításúak. Az egyik különlegesség a vízálló modell, amely a fürdőszobai huncutkodások alkalmával lehetnek a hasznodra. Az uniszex mivoltának köszönhetően mind a hölgyek, mind pedig a férfiak körében igen népszerűek. A termékek között találhatsz olyanokat is, amelyek a külső, illetve a belső pontok egyidejű stimulálására is alkalmasak. A G-pont vibrátorok esetében is lényeges kérdés lehet a megfelelő méret kiválasztása. Az adott termék paramétereiről a termékoldalon találhatsz bővebb információt.

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor G pont vibrátor