Termékek Menü

Tapadókorongos dildók

Dildót vásárolnál, de nem a szokásos módon szeretnéd használni? A tapadókorongos dildókkal ezt könnyedén megoldhatod, ugyanis ezeket az eszközöket szinte bármilyen pozícióban használhatod. Ha ülve, állva, vagy elölről hátulról használnád, csak tapaszd fel a megfelelő pozícióba és élvezd!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
17.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
12.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
7.390 Ft

Tapadókorongos dildók a nagyobb kényelemért

Ha Ön is jártas a szexuális kellékek és segédeszközök területén, akkor valószínűleg nagyon jól tudja, hogy manapság már milyen sok formai és funkció szerinti variáns közül válogathatunk. Fontos tudni azonban, hogy a különböző eszközök, például konkrétan a dildók esetében melyek azok a típusok, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni, illetve amelyek esetenként akár az átlagon felüli elvárásoknak is eleget tesznek. Tagadhatatlan ugyanis, hogy az igencsak változatos kínálatban néhanapján nehéz ráakadni a valóban tökéletes "társra", hiszen könnyedén megeshet, hogy nem ismerjük eléggé az adott eszközök számottevő tulajdonságait. Jól példázzák mindezt egyébként a realisztikus dildók azon változatai is, amelyeket egy-egy speciális tapadókorong segítségével könnyedén fixálhatunk, ezáltal pedig sokkal életszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük a vele való játszadozást. Köztudott ugyanakkor, hogy az ilyen típusú műpéniszek sokszor még a vártnál is nagyobb meglepetéseket okozhatnak, hiszen adott pozíciókban alkalmazva, majdhogynem el is lehet felejteni, hogy nem valódi hímvesszővel van dolgunk.

Túl azonban a komfortbéli lehetőségeken, a tapadókorongos dildók előnyeinek számít természetesen az a változatos méret-skála is, amely a legkisebb és leginkább visszafogott típustól kezdve, egészen az igazán méretes és számottevő darabokig, igencsak változatos spektrumot foglal magába. Ráadásul a készletünkben kapható fixálható dildók sok esetben nem csak a méret és a terjedelem szempontjából tűnnek ki a tömegből, hanem az igazán sajátos színválasztékuk által is, hiszen a vidámabb és pajkosabb maszturbálásokhoz többek közt pink, lila, kék és piros kivitelben is kínálunk műpéniszeket. De ugyancsak figyelemreméltóak lehetnek azok a dildók is, amelyek nem annyira a látványos árnyalataikkal, hanem inkább a rendkívül realisztikusan kialakított felületükkel indítják be a fantáziát, hiszen ezen eszközök esetében tagadhatatlanul élethű és valós élményeket tapasztalhatunk. Ha azonban Önt nem feltétlenül a színválaszték, esetleg a valóságutánzás hozza lázba, akkor a Super Sarver típusú dildók rugalmasságával így is, úgy is elégedett lesz.