Termékek Menü

Realisztikus dildók, kétvégű dildók

Élethű élményt szeretnél? A realisztikus dildók ezt megadhatják számodra! Ezek a dildók ugyanis úgy lettek kialakítva, hogy szinte megszólalásig hasonlítanak a valódi péniszre! Kínálatunkban szinte bármilyen méretű dildót megtalálhatsz. Nézz szét a webshopunkban és vásárolj kedvező áron!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
28.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
28.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
17.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft

Minőségi örömszerzés az élethű dildo alkalmazásával

Bárki, aki már az önkielégítés alkalmával tapasztalta a különböző műpéniszek és dildok okozta örömöket, az bátran kijelentheti, hogy a szexuális kellékek közül talán ez a típus adja a leginkább realisztikus imitációját a valódi behatolásoknak. Tény ugyanis, hogy egy-egy élethű dildo valóban olyan sajátos vonalvezetésekkel, apró részletekkel és kényelmi feltételekkel van ellátva, amelyek akár az igazi hímvesszőt is lekörözhetik. S bár tagadhatatlan, hogy ezek az eszközök általában nem rendelkeznek vibrációs funkcióval, mégis az igazán valósághű kialakításuk miatt, sokszor még a vibrátoros műpéniszek okozta örömöket is felülmúlhatják.

Készletünkben jelenleg is számtalan élethű dildo közül válogathatnak az érdeklődők, amelyek egytől egyig páratlan élményeket ígérnek a felhasználóknak, ráadásul a legváltozatosabb szín, forma és méret szerint vannak kialakítva. Így az olyan különleges típusok is elérhetőek, mint például a Sextoy hajlítható gerinces élethű dildo, vagy éppen a BigStuff névre keresztelt eszköz, amely a kényelmesebb alkalmazás érdekében egy karszerű markolattal is fel van szerelve. De ugyancsak nagy orgazmusokat érhetünk el például a King Cock márkájú eszközökkel is, amelyek közül az igazán rendkívüli, spriccelő kivitel is megrendelhető. Sőt, esetenként a páros élvezetekhez is tudunk néhány valóban egyedi élethű dildo típust ajánlani, így olyan sajátos eszközöket is a vásárlók rendelkezésére bocsájtunk, mint például a kétvégű, a felcsatolható, illetve a péniszköpennyel ellátott dildo típusok is.