Termékek Menü

Felcsatolható pénisz, felcsatolható műpénisz

Kipróbálnál valami újat és szokatlant? Ebben az esetben a Felcsatolható dildók között érdemes kutakodnod. Itt szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet a felcsatolható eszközökkel kapcsolatban. Találhatsz nálunk testbe illeszthető dildókat, vibrációs felcsatolható dildókat, de még felpumpálható eszközöket is!
Méretsegédlet
Mely kinyomtatva segít dönteni, hogy a kinézett szexuális segédeszköz mekkora méretű. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi és arányos hosszokat, átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.190 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.590 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
5.290 Ft 3.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
16.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
15.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.990 Ft

Felcsatolható műpénisz, nem csak hölgyeknek

Mint minden valamire való erotikus segédeszköznél, úgy a különböző vibrátorok és műpéniszek esetében is rengeteg olyan sajátos jellemvonásról beszélhetünk, amely minden tekintetben kényelmesebbé és örömtelibbé teszi a felhasználás pillanatait. Jó példa erre a felcsatolható műpénisz is, hiszen ennél az eszköznél egy olyan egyszerű, ám annál hasznosabb kiegészítőről is beszélhetünk, amely praktikus kialakításának köszönhetően még komfortosabbá, egyszersmind élvezetesebbé teszi a páros kalandokat. Hiszen miről is van szó pontosan? Mondanunk sem kell, a felcsatolható műpénisz talán leginkább hasznos és előnyös tulajdonsága az, hogy egy kényelmes pánt által bárki derekára könnyedén felszerelhető, ezáltal például a leszbikus párok intim együttléteit is érdemben megfűszerezheti, még inkább izgalmassá és élvezhetőbbé teszi.

De természetesen az ilyen típusú segédeszköz nem csak a homoszexuális kalandok során számíthat pikáns segítségnek, hiszen olyan különleges típusai is léteznek, amelyeket kifejezetten a férfi-nő hancúrozáshoz találtak ki. Ezek közé tartozik például a készletünkben is elérhető FF Big Daddy felcsatolható műpénisz üreges változata, amely köpenyszerű kialakításának köszönhetően a hímvessző méretét is jelentősen megnövelheti. De ugyancsak jó példának számít az ugyancsak FF márkájú pántnélküli felcsatolható dildó is, amely három ágú kialakítása miatt egyidejűleg képes örömet szerezni úgy az uraknak, mint a hölgyeknek. Ráadásul ezen uniszex kiegészítő most rendkívül kedvező áron, már 14.890 Forintért is megrendelhető!