Termékek Menü

Bordás óvszer, a biztonság felső foka

A bordás óvszer megannyi tesztelésen átesett, minőségi anyagokból előállított, nagyfokú megbízhatóságot garantáló termék, aminek a felhúzásával egyszerűen tehetsz a biztonságos, mégis élvezetes szexért.

Sokan úgy gondolják, hogy a kéjmámor pillanatait csak megzavarni tudja az óvszer, amely csökkenti az élvezet mértékét, és ami jelenlétével „falat” képez a pár tagjai között. A valóságban, azonban ez csak akkor van így, ha olyan típust választasz, ami nem hozzád illik. Számtalan lehetőség áll a rendelkezésedre, éppen ebből következik, hogy mindegyik nem lehet tökéletes, nem lehet ideális. Ez így van rendjén.

Szánj egy kis időt a válogatásra, akár pároddal együtt. A bordázás különösen kedvelt megoldás, hiszen fokozza az élvezet mértékét. A különleges kialakítás célja nemcsak a maximálisan biztonságos együttlét garantálása, hanem a tökéletes szexélmény megteremtése. Ez bizony nem egy utolsó szempont. Miért kéne e kettő közül választanod? Régen rossz lenne, ha vagy csak biztonságosan, de élvezet nélkül, vagy felelőtlenül, de a kéjben úszva tudnál szeretkezni. Szó sincsen róla.

Az egykori, kezdetleges modellek még valóban más kialakításúak voltak, az anyaghasználatukat tekintve is nagyon különböztek a mai megoldásoktól, de ahogy a technológia fejlődött, úgy az óvszergyártók is újabbnál újabb innovációkat vetettek be a Pazar végeredmény érdekében.

Manapság sem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a biztonság megteremtése: az aktusban résztvevő mindkét fél számára. Sokan az óvszert a teherbeesés megelőzőjeként tartják számon, de jó, ha tudod, hogy 100%-os védelemre egyik termék sem képes. Ám a fertőzésekkel, nemi betegségekkel szemben a lehető legjobb alternatíva.

A bordázott óvszerrel duplán jól járhatsz!

A bordázásnak köszönhetően a kéj mértéke megsokszorozható, ami már önmagában óriási pozitívum. Mindennek tetejében a biztonság hiánya miatt sem kell aggódnod, hiszen te mindent megtettél a tökéletes feltételek megteremtésének érdekében. Ezek után már tényleg nincs más dolgod, mint élvezni az együttlét édes pillanatait, magad mögött hagyva a mindennapos problémákat.

Tartalomhoz tartozó címkék: bordás óvszer óvszer