Termékek Menü

Orvosi és elektro kényeztetők

Az elektroszexhez keresel minőségi és biztonságos eszközöket? Válogass széles kínálatunkban, ahol szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet, az elektro dildóktól elkezdve, egészen a legextrémebb elektro bimbócsipeszekig!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
27.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
14.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
15.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
21.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
4.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
4.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
3.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
8.790 Ft

​Gyönyörfokozás bimbó csipesszel

A bimbó csipesszel a mellek kerülnek a főszerepbe. Légy bevállalós és szerezz be egyet még ma! Ez a hasznos kis kütyü minőségi szórakozást nyújt azoknak, akik az átlagosnál többre vágynak. Legyen szó akár nőről, akár férfiról, a mellbimbók sok esetben rendkívül érzékeny testrészeknek számítanak. Ennek egész egyszerűen az a magyarázata, hogy sok-sok idegvégződés található bennük. Ebből adódik, hogy izgatásuk fontos szerepet tölt be az előjáték, illetve a szexuális együttlétek során egyaránt. A mellbimbók stimulálásának köszönhetően olyan kéjmámorban lehet részed, amit újra és újra át akarsz élni majd. A bimbó csipesz a BDSM termékkategóriába tartozik, ami a szado-mazo szexhez kínál örömteli élményeket. Nem kell azonban semmi rosszra gondolni, ugyanis a bimbó fogó teljesen fájdalommentesen is használható. És ami még ennél is jobb, az érzés nem csak addig tart, amíg felteszed az eszközt. Egyesek szerint akkor fokozódik csak igazán az élmény, amikor leveszed őket. Ennek az a magyarázata, hogy ilyenkor a mellbimbókban újra megindul a vérkeringés, ami endorfint és enyhe fájdalomérzetet termel ez által fokozva az izgalmi állapotot. A bimbócsipeszek nem csak annak okoznak örömet, aki viseli azokat, hiszen már maga a látvány is képes feltüzelni a hangulatot. Ez főleg a férfiakra vonatkozik, akik izgatóak találnak mindent, ami a mellekkel kapcsolatos.

A mellcsipeszek rendkívül széles kínálatban állnak rendelkezésre, melyek különböző módon képesek a mellbimbók izgatására. Egyes termékeink szettben is megvásárolhatóak, melyeknek így kedvezményesebb az áruk. Számunkra rendkívül fontos a gyorsaság, így a csomagokat a rendeléstől számított első, de maximum második munkanapon kiszállítjuk a megadott címre. Ha tőlünk vásárolsz, akkor 100%-os diszkrécióra számíthatsz és biztos lehetsz benne, hogy senki sem fogja megtudni, hogy mit rejt a csomagod. A rendelésedhez ajándékot is adunk és hűségpontokat is jóváírunk, melyekkel a későbbiekben még kedvezményesebb áron tudsz hozzájutni a termékekhez. Itt az idő, hogy feldobjátok az együttléteiteket és izgalmat csempésszetek a hálószobátokba!