Termékek Menü

Nyakörvek, pórázok, csipeszek

Válassz BDSM termékink közül különféle csipeszeket, nyakörveket és pórázokat! Nálunk szinte mindent megtalálhatsz, az egyszerű bimbócsipeszektől elkezdve, egészen a nyakörves bilincsekig! Ne feledd, hogy a megrendelt árut diszkréten, jelöletlen csomagolásban küldjük!
Rendezés:
Nézet:
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
2.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
10.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
9.090 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
7.090 Ft

Bimbó csipesz, ezt csípni fogod!

A bimbó csipesz, ahogy a nevéből is egyértelműen kiderül arra hivatott, hogy mellbimbóid izgatásával fokozza élvezetedet. A pároddal közösen eltöltött pásztorórák hancúrozásokká varázsolhatóak egy-egy szexi, izgató kellék bevetésével. A csipesz is pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Légy óvatos, már ami a használatát illeti, hiszen ha nem vigyázol fájdalmat is okozhatsz partnerednek. Persze az sem lehetetlen, hogy félig-meddig ez a célod: hintázni a kéj, és fájdalom vékony mezsgyéjén. Az élvezet mindenkinek mást jelent, és a hozzá vezető utat is egymástól merően eltérő módon járjuk végig. Ez így van rendjén. Legyen szó bármilyen szexuális segédeszközről, egyetlen dolog nem ismer kompromisszumot, ez a minőség. A helyzet az, hogy az intimitás során felhasznált kellékek fontos szerepet tölthetnek be az életedben. Nem könnyű őket megszokni, ám éppen ezért, ha egyszer sikerül megkedvelned egy adott terméket, akkor nem szívesen válsz meg tőle.

Ebből az következik, hogy minél tovább tudod kihasználni a kellékben rejlő előnyöket, annál nagyobb lesz az elégedettséged. A minőség elengedhetetlen – pont a fent felsorolt tények miatt. Nem érdemes spórolnod, hiszen egy ilyen kiegészítőt nem kell hetente megvásárolnod, ha megbízható alapra bízod magad.

Csípd meg magad: olcsó bimbó csipesz?

Ne gondold azt, hogy hatalmas összegeket kell feláldoznod kéjmámorod érdekében. Úgy szerezheted be legújabb kellékedet, hogy közben a pénztárcád kifosztását végérvényesen elfelejtheted. Bátran váltsd valóra legvadabb álmaidat: és élvezzétek ki pároddal a csipesz pozitívumait. A közreműködésével még színesebbé, vadabbá varázsolhatjátok szexuális életeteket.