Termékek Menü

Análkúp, ha különleges élményekre vágysz

 

Ha színesíteni szeretnétek az intim együttléteiteket, akkor a popsiszex remek alternatíva lehet. A férfiak előszeretettel álmodoznak róla, hogy egyszer majd bedöngethetnek a „hátsó kapun”, de a nők számára is izgató lehet a gondolat.

 Az anális szex már az ókori világban is elfogadott volt, ezért sokan „görög szerelemként” emlegetik. Az idő folyamán rengeteg tévhit került a köztudatba, amik hallatán sok nő inkább lemond az anális örömökről. Pedig nemrég egy kutatás is rámutatott arra, hogy a hátsó behatolással gyorsan el lehet jutni az orgazmusig. Manapság sok szexuális játékszer is segítséget nyújthat abban, hogy a popsiszex ne legyen annyira idegen. Az análkúp használatával a nők egyedül is tudnak gyakorolni, hogy megtapasztalják, milyen kellemes érzést okoz az ánusz izgatása. A tapasztalatszerzés garantálja, hogy a mítoszok a feledés homályába kerülnek és már csak buta gondolatoknak tűnnek. Az anális szex nyújtotta örömök már nem csak a kísérletező kedvűek kiváltsága. Egyre több pár dönt úgy, hogy használatba veszi a hátsó bejáratot is. Azok, akik esküsznek rá, azzal érvelnek, hogy sokkal nagyobb élvezetet nyújt, mint a „hagyományos” együttlét. Ez felbátorítja azokat is, akik még kezdők anális téren.

Az olyan segédeszköz, mint amilyen az análkúp is tökéletes választás, ha még csak most ismerkedsz a hátulról történő behatolással. A speciális kialakításának köszönhetően könnyen felhelyezhető az ánuszba és éppen csak annyira gyakorol nyomást rá, ami még kellemes érzést okoz. Ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes beszerezned egy síkosítót, hogy gond nélkül a tökéletes helyre csusszanjon az análkúp. A felhelyezést követően csak annyi a dolgod, hogy átadd magad a mennyei élvezeteknek. Az análkúp épp a megfelelő helyen és a megfelelő intenzitással ingerli azokat a pontokat, amik gyorsan elvezetnek az orgazmusig. Az első néhány használat után már nem lesz ellenedre, hogy a párod hátulról közelítsen meg. Az análkúp még izgalmasabbá teheti az együttléteiteket, de megmaradhat a titkos játékszerednek is. 

Tartalomhoz tartozó címkék: análkúp anál kényeztetők