Termékek Menü

Anál síkosító, hogy kényelmes legyen a „hátsó” behatolás

 

Míg a férfiak többsége gyakran vágyik az anális szexre, addig a nőknek megoszlik erről a véleménye. A kíváncsibbak előszeretettel kísérletezgetnek a megszokottól eltérő pózokkal és gondolkodás nélkül rábólintanak, ha a partnerük hátulról közelíti meg őket.

 

Ugyanakkor még mindig sokan vannak, akik ugyanerre egyből nemet intenek. A nők egy része azt gondolja, hogy az anális behatolást a férfiak csak alkalmi partnerrel csinálják. Az igazság azonban az, hogy egyre több pár kísérletezik vele és sokan rendszeresítik a mindennapokban. Ha sor kerül az ánusz izgatására, akkor néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. Először is nélkülözhetetlen a kifejezetten e célra kifejlesztett anál síkosító használata. Az effajta örömökkel kapcsolatban sok tévhit él a köztudatban, amik közül az egyik, hogy ilyenkor bármilyen síkosító megteszi. Ezt azonnal megcáfolja a tény, hogy az elöl és a hátul lévő „lyuk” teljesen eltérő felépítésű.  A vagina jóval rugalmasabb és izgalmi állapotban nedvessé válik. Ugyanez az ánuszról nem mondható el, hiszen ott az izomzat kötöttebb, szorosabb és kevésbé rugalmas. Ez így van jól, hiszen a hátsó fertálynak nem az élvezetnyújtás az elsődleges funkciója.

Az anál síkosító speciálisan a „hátsó kapura” lett kifejlesztve, figyelembe véve annak eltérő tulajdonságait. A használatával elkerülhető, hogy a záróizomzat behatoláskor megsérüljön vagy berepedjen. Akinek volt már hasonló problémája, tudja, hogy milyen sok kellemetlenséggel jár egy ilyen seb és, hogy csak hosszas kezelés után tűnik el végleg. Ha a pároddal most próbáljátok ki először az anális játékokat, akkor az anál síkosító mellett popótágító eszközre is szükségetek lehet. Ezek segítenek, hogy az ánusz izomzata kellőképpen elernyedjen, és fájdalom nélküli legyen a behatolás.  Az análkúp vagy az análfüzér tökéletes választás kezdők és haladók számára is. A fokozatosság elvét betartva, anál síkosító és egyéb speciális segédeszközök használata mellett teljesen biztonságos és fájdalommentes lehet a hátsó nyílás meghódítása. 

Tartalomhoz tartozó címkék: anál síkosító anál kényeztetők