Termékek Menü

Anál dildo - maximális élvezet hátulról is

Érdekel, milyen lehet ha hátulról csináljátok? Célszerű az anális játékszerek nagyobb csoportjait megnézni, hogy el tudd dönteni, mehet-e egyből az anál dildo, vagy előtte kipróbálnál esetleg másféle segédeszközöket is.

Anál plug

Az anál plug vagy fenékdugó arra való, hogy betedd a fenekedbe, majd ott is hagyd, hogy szex közben még nagyobb élvezetben legyen részed. Ezek általában kisebb és rövidebb játékszerek, melyek úgy vannak kialakítva, hogy nem tudnak belecsúszni az ánuszodba, így biztosan tudják a záróizmaid tartani ezeket az eszközöket. Azok a típusok, amik egy picit meg vannak hajlítva akár prosztata masszázsra is alkalmasak.

Anál gyöngysor

A képeken lehet kicsit nagyobbnak tűnnek, de a valóságban a kis gömbök akkorák, mint egy üveggolyó. Ezek egy zsinórra vannak felfűzve, melyeket egyenként felhelyezhetsz a popsidba, majd amikor közel jársz az orgazmushoz, lassan kihúzhatod, mely fokozza az élvezet intenzitását.

Anál dildo

Ez egy hímvessző alakú, rezgésektől mentes erotikus játékszer, ami arra lett kitalálva, hogy betedd az ánuszodba, és ki-be tologasd, mintha igazi pénisz lenne. Jellemző az anál dildokra, hogy igen sima felülettel rendelkeznek, hogy egyaránt kellemes legyen a ki- és behatolás is.

Anál vibrátor

Ugyanaz, mint az anál dildo, viszont ennek van egy elektromos része, mely elősegíti a rezgést vagy vibrálást, hogy még élvezetesebb legyen vele az orgazmus.

Mivel a végbélnyílás körül rengeteg idegvégződés található, egyes embereknek elég érintéssel stimulálni a nyílást, s így is el tudnak érni orgazmust, míg mások szívesebben veszik, ha valami be is hatol, így mélyebbre tud elérni az orgazmus érzete.

Az anál dildok és egyéb játékszerek úgy vannak mind kialakítva, hogy a vége nem tud bemenni az ánuszba, így elkerülhető az, hogy felcsússzanak a popsidba. Alapanyagukat tekintve igen sokfélék lehetnek, de a legkedveltebbek a szilikonból készült, sima tapintású dildok, melyek így nem tudnak sérülést okozni az érzékeny ánusz területén. Az anál síkosító használata szinte kötelező, hiszen a végbél nem termel természetes váladékot, mely megkönnyítené a behatolást, így ezt semmi esetre se felejtsd el!

Tartalomhoz tartozó címkék: anál dildo anál plug