Termékek Menü

A vibrátoros maszti kellékei

Mi kell egy jó vibrátoros masztihoz? Persze leginkább kedv, hangulat, de ne feledkezz meg a tárgyi kiegészítőkről sem. A különböző illatú, textúrájú masszázshoz is használatos olajok, testgyertyák teljes egészében feltehetik az i-re a pontot. Bátran élj a kéj kínálta előnyökkel!

 

Mindegy, hogy előjátékról, vagy éppen egy magányosan, de nem unalmasan eltöltött estéről van szó a fontos, hogy a megfelelő segédeszközöket a kezed ügyében tárold. Ahhoz, hogy az élvezetet maximálisan átélhesd lényegesek a körülmények. Miért ne tennéd egyszerűbbé, gördülékenyebbé az orgazmusodig vezető utat, ha az olajokkal ezt probléma, nehézség nélkül megteheted? Némi szóviccel élve beolajozhatod a kéjhez vezető folyamatot. Így tovább fokozhatod az amúgy sem csekély örömérzetet, és gyorsabban kiválthatod az orgazmusodat.

Persze az sem rossz megoldás, ha a petting részeként párod kezébe teszed az irányítást. Miért ne mutathatná meg ő, hogy hogyan tud tested hangszerén játszani? Minden egyes érintés olyan, mint a gitár húrjain pengetés. Érzéki, egyedi, és megismételhetetlen.

A vibrátoros maszti elnevezés kicsit nyersnek tűnhet, érzéketlen megfogalmazásnak, ami épp a lényeget nem mutatja meg, de ne a kifejezéssel törődj. Törődj a mögöttes érzelmekkel, foglalkozz azzal, hogy kiteljesedhetsz általa, és hogy megismerheted a gyönyör felfedezésre váró stációit.

Miért érdemes nyitnod a vibrátoros maszti felé?

Elsősorban önmagad érdekében. Hogy a-tól z-ig kiismerd testedet, hogy tudd mi az, ami pillanatok alatt a csúcsra repít, hogy átérezhesd a kéj minden egyes zsongító pillanatát. Vagy éppen azért, hogy párod tanuljon meg rajtad zenélni, felfedezve az erogén zónáidat, megtanulva érzékeny reakcióidat. Az összhanghoz elengedhetetlen, hogy egymás nyelvén tudjatok beszélni, szavak nélkül, pusztán az érzékekre, és persze a kiváltott érzésekre alapozva.

De, ha még te sem vagy tisztában a testeddel, ha még magad sem tudod igazán mi az, amire vágysz, akkor hogy várhatod el ezt kedvesedtől? Fedezd fel te magad a rejtett talentumokat, a tested ajándékait, hogy aztán párodat is bevethesd a közös kéj világába, az örömteli orgazmusok dzsungelébe, ahonnan nincs kiút.

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátoros maszti masszázsolaj