Termékek Menü

A rögzíthető műpénisz előnyei

A tapadókorongos dildó egy speciális szexuális segédeszköz. Lényege, hogy a tapadókorongnak köszönhetően bármilyen pózban alkalmazható. Csak tapaszd fel egy tetszőleges felületre és használd ülve, állva vagy fekve.

A fixálható dildó előlröl és hátulról is képes a mennyekbe repíteni. Népszerűségét az életszerű kialakításának és a kényelmes használatának köszönheti. Az ilyen típusú műpéniszek hatalmas előnye, hogy adott pozícióban alkalmazva, szinte észre sem lehet venni, hogy nem igazi hímvesszővel van dolgunk.

Termékkínálatunkban számos tapadókorongos dildó megtalálható, melyek az egyéni igényekre vannak szabva. Vannak egészen visszafogott, kisméretű modellek is, de nagy mennyiségben előfordulnak a méretes kivitelezésű termékek is. A kettő közötti skála pedig rendkívül széles, így könnyedén ki tudod választani azt, ami a számodra legmegfelelőbb. A nálunk kapható rögzíthető dildók nem csak méretükben és formájukban különbözhetnek egymástól, hanem a színükben is. Többek között pink, lila, kék és piros árnyalatú termékeket is kínálunk, melyek kiváló kiegészítői lehetnek a pajkos játékoknak.

Természetesen vannak olyan modellek is, melyek nem a színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem éppen a természetes hatást keltő, realisztikusan kialakított felületükkel. A rendelésedhez ajándékot adunk és hűségpontokat is jóváírunk a számodra. A csomagot a rendeléstől számított első, maximum második munkanapon juttatjuk el a megadott címre. Mi 100%-os diszkréciót biztosítunk és még a futár sem fogja tudni, hogy mit rejt a doboz.

Légy bevállalós és váltsd valóra az álmaidat most!